PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشاوره , پرسش و پاسخ به سوالات و مشکلات مدل های m88 full hd pvr hdmi

صفحه ها : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 [14] 15 16

tazehkar
12-08-2012, 01:17 PM
آدمین عزیز درود ،سوپرایزمون کردی با این امکانات جدید، کم کم داره میشه اون چیزی که همه میخواهند امیدوارم بازم از این خلاقیتها برامون داشته باشید (مثلا" امکان استفاده ازproxy ).سپاس فراوان

soheil_s
12-08-2012, 05:33 PM
سلام ادمین جان با تشکر از پچ جدیدتون 2 تا مشکل که هنوز رفع نشده :
1 - ساعت یا خواب میمونه یا جلو میره .
2 - در قسمت آب و هوا هردفه باید نام شهر را وارد کنیم تا آب و هوا نمایش داده بشه .

ADMIN
12-08-2012, 06:58 PM
سلام ادمین جان با تشکر از پچ جدیدتون 2 تا مشکل که هنوز رفع نشده :
1 - ساعت یا خواب میمونه یا جلو میره .
2 - در قسمت آب و هوا هردفه باید نام شهر را وارد کنیم تا آب و هوا نمایش داده بشه .

درود بر شما

تغییر یک دقیقه ساعت مشکلی ندارد و در بهترین حالت فیکس شده است.
مورد بعدی بررسی خواهد شد.

admin-dl
12-08-2012, 09:14 PM
ادمین جان من چطور میتونم هنگام رکورد وقتی دکمه puse رو مزنم صدا قطع نشه هر کاری میکنم صدا قطع میشه تصویر هم می ایسته تصویر که باید وایسه ولی چرا صدا قطع میشه فقط موقع رکورد این مدلی میشه
و اگه ممکنه در پچ بعدی کاری کنید که بعد از رکورد با نرم افزار km plyer همه فایلهای ضبط شده رو نشون بده

panahi1972
12-09-2012, 05:08 AM
ادمین عزیز با تشکر از پچ جدید, به اطلاعتون میرسانم اگه دوستان عزیز هنگام استفاده از گوکل مپ و تنظیم آن برای ایران و تهران و با فشردن دکمه شروع با ریبوت شدن رسیور مواجه شدن ,لازم است بروی دکمه فایند رفته و از آنجا شهر تهران ویا هرشهری که مایل هستن را انتخاب و پیدا کنن؛با استفاده از این روش رسیور بوت نمیشه و به کار عادی خودش ادامه میده.
درخواستی رو هم که داشتم و البته دوستان عزیز دیگه ای هم مطرح کردن لزوم قرار دادن پروکسی است .گزینه هایی مثل یوتیوب رو عزیزانی که در ایران هستن به هیچ عنوان امکان استفادشو ندارن لذا قرار دادن امکان استفاده از پروکسی بسیار واجب به نظر میرسه.لطفا در اسرع وقت رسیدگی بفرمایین.
در آخر ,تلوزیون سامسونگ 29 پلانو رو وقتی ازش استفاده میکنم با هیچ یک از گزینه های وی فرمت نمیتونم تصویررو به صورت کامل در کادر تلوزیون قرار بدم.به عنوان مثال 4 دکمه پایین گزینه گوگل مپ در این تلوزیون قابل رویت نیستند.و همچنین شماره کانال ها در گزینه organizing service .لطفا راهنمائی بفرمایین.با سپاس فراوان

ADMIN
12-09-2012, 07:28 AM
ادمین جان من چطور میتونم هنگام رکورد وقتی دکمه puse رو مزنم صدا قطع نشه هر کاری میکنم صدا قطع میشه تصویر هم می ایسته تصویر که باید وایسه ولی چرا صدا قطع میشه فقط موقع رکورد این مدلی میشه
و اگه ممکنه در پچ بعدی کاری کنید که بعد از رکورد با نرم افزار km plyer همه فایلهای ضبط شده رو نشون بده

بصورت دیفالت به همین صورت است.و تغیرات نمی توان داد.
تمامی فایلها با km player بخوبی قابل پخش است.

ADMIN
12-09-2012, 07:32 AM
ادمین عزیز با تشکر از پچ جدید, به اطلاعتون میرسانم اگه دوستان عزیز هنگام استفاده از گوکل مپ و تنظیم آن برای ایران و تهران و با فشردن دکمه شروع با ریبوت شدن رسیور مواجه شدن ,لازم است بروی دکمه فایند رفته و از آنجا شهر تهران ویا هرشهری که مایل هستن را انتخاب و پیدا کنن؛با استفاده از این روش رسیور بوت نمیشه و به کار عادی خودش ادامه میده.
درخواستی رو هم که داشتم و البته دوستان عزیز دیگه ای هم مطرح کردن لزوم قرار دادن پروکسی است .گزینه هایی مثل یوتیوب رو عزیزانی که در ایران هستن به هیچ عنوان امکان استفادشو ندارن لذا قرار دادن امکان استفاده از پروکسی بسیار واجب به نظر میرسه.لطفا در اسرع وقت رسیدگی بفرمایین.
در آخر ,تلوزیون سامسونگ 29 پلانو رو وقتی ازش استفاده میکنم با هیچ یک از گزینه های وی فرمت نمیتونم تصویررو به صورت کامل در کادر تلوزیون قرار بدم.به عنوان مثال 4 دکمه پایین گزینه گوگل مپ در این تلوزیون قابل رویت نیستند.و همچنین شماره کانال ها در گزینه organizing service .لطفا راهنمائی بفرمایین.با سپاس فراوان

درود بر شما

در حال حاضر امکان فراهم کردن گزینه proxy میسر نیست.
مشکل از تلویزیون است که فرمتهای خروجی رسیور را بخوبی پشتیبانی نمی کند.

peugeot
12-09-2012, 03:07 PM
باسلام و تشکر فراوان بخاطر پشتیبانی بموقع میخواستم ببینم ریست فکتوری رو از تو کدوم قسمت باید انجام بدیم

peugeot
12-09-2012, 04:33 PM
باسلام خدمت ادمین عزیز
من usb wifi D-linkدارم ولی با اتصال آن به رسیور نه چراغ آن روشن میشود نه توسط رسیور شناسایی میشود لطفا راهنمایی کنید
ebi6128
12-09-2012, 05:31 PM
سلام ادمین عزیز. ای کاش اسم کوچک شما رو میدونستیم تا اینقدر ادمین صداتون نکنیم.:o بهرحال.....
اولاً شهادت امام سجاد(ع) را خدمت شما و همه دوستان تسلیت عرض میکنم.
دوماً از نرم افزار جدیدتون تشکر میکنم. واقعا با اضافه نمودن Google Map نشون دادید که یک سر و گردن بالاتر از رقیباتون هستید.
سوماً چندتا درخواست دارم که البته قبلا در انجمن مطرح شده و صرفاً جهت یادآوری عرض میکنم.
1- پنجره تغییر ولوم صدا در جای نامناسبی از صفحه نمایش داده میشود. اگر کمی پائینتر نمایش داده شود چهره قشنگتری خواهد داشت.
2- در قسمت زبان ها دو زبان فارسی وجود دارد.
3- با زبان فارسی گزینه های جدید اضافه شده ترجمه نشده است. مثل:Google Map،Recent PlayList،Common Interface و غیره.
باز هم ممنون از توجهتون به نظر این حقیر و بزرگواران دیگری که در انجمن فعال هستند.
موفق،پیروز و سربلند باشید.

tiago
12-09-2012, 05:33 PM
باسلام خدمت ادمین عزیز
من usb wifi D-linkدارم ولی با اتصال آن به رسیور نه چراغ آن روشن میشود نه توسط رسیور شناسایی میشود لطفا راهنمایی کنید
شما صفحه 210 همین فروم بخونید در اون صفحه اطلاعات لازم را کسب میکنید
موفق باشید

tiago
12-09-2012, 05:39 PM
باسلام و تشکر فراوان بخاطر پشتیبانی بموقع میخواستم ببینم ریست فکتوری رو از تو کدوم قسمت باید انجام بدیم
با سلام
وارد قسمت system شده و گزینه deafultsetting را انتخاب کرده و ریست فکتوری را انجام دهید
موفق باشید

ADMIN
12-09-2012, 08:39 PM
سلام ادمین عزیز. ای کاش اسم کوچک شما رو میدونستیم تا اینقدر ادمین صداتون نکنیم.:o بهرحال.....
اولاً شهادت امام سجاد(ع) را خدمت شما و همه دوستان تسلیت عرض میکنم.
دوماً از نرم افزار جدیدتون تشکر میکنم. واقعا با اضافه نمودن Google Map نشون دادید که یک سر و گردن بالاتر از رقیباتون هستید.
سوماً چندتا درخواست دارم که البته قبلا در انجمن مطرح شده و صرفاً جهت یادآوری عرض میکنم.
1- پنجره تغییر ولوم صدا در جای نامناسبی از صفحه نمایش داده میشود. اگر کمی پائینتر نمایش داده شود چهره قشنگتری خواهد داشت.
2- در قسمت زبان ها دو زبان فارسی وجود دارد.
3- با زبان فارسی گزینه های جدید اضافه شده ترجمه نشده است. مثل:Google Map،Recent PlayList،Common Interface و غیره.
باز هم ممنون از توجهتون به نظر این حقیر و بزرگواران دیگری که در انجمن فعال هستند.
موفق،پیروز و سربلند باشید.

درود بر شما

دوست عزیز ضمن تشکر از لطف جنابعالی.
در مورد مکان نمایش ولوم بررسی می کنیم و در صورت امکان در نرم افزارهای بعد لحاظ خواهد شد.
موارد دیگر در نرم افزار آینده فیکس خواهد شد.
ارائه خدمات هرچه بهتر و کاملتر به شما عزیزان افتخاری است بزرگ برای ما.

سربلند باشید

admin-dl
12-09-2012, 09:11 PM
ادمین عزیز من سرورهای فعال سیسیکم دارم ولی نمیدونم چطور میشه اینهارو وارد کرد اینم اخرین سرور
C: amirsat.no-ip.biz 15000 6kl1X0 amirsat.com
C: amirsat.no-ip.biz 15000 6N3255 amirsat.com
C: amirsat.no-ip.biz 15000 P7J33A amirsat.com
C: amirsat.no-ip.biz 15000 8B7N2h amirsat.com
C: amirsat.no-ip.biz 15000 2S473I amirsat.com
اگه میشه راهنمایی کنید چون یوزر و پسوورد نداره ولی در اموزش باید یوزر پسوورد داد

ADMIN
12-09-2012, 10:05 PM
ادمین عزیز من سرورهای فعال سیسیکم دارم ولی نمیدونم چطور میشه اینهارو وارد کرد اینم اخرین سرور
C: amirsat.no-ip.biz 15000 6kl1X0 amirsat.com
C: amirsat.no-ip.biz 15000 6N3255 amirsat.com
C: amirsat.no-ip.biz 15000 P7J33A amirsat.com
C: amirsat.no-ip.biz 15000 8B7N2h amirsat.com
C: amirsat.no-ip.biz 15000 2S473I amirsat.com
اگه میشه راهنمایی کنید چون یوزر و پسوورد نداره ولی در اموزش باید یوزر پسوورد داد

Server name: amirsat.no-ip.biz
Port: 15000
User name: 6kl1X0
Password: amirsat.com

omidvar
12-10-2012, 08:35 AM
با تشکر از برنامه جدید
1-ایا امکان نصب vpn در اینده روی رسیور هست؟ایا امکان کانفینگ کردن vpn روی مودم هست؟
2- در گوگل مپ تصویر به صورت فرم فرم عوض میشه ایا امکان دارد که با نگهداشتن کلیدهای جپ و راست و بالا و پایین حرکت تصویر به صورت پیوسته انجام شود؟
3- نشان دهنده اب و هوا هنوز فعال نیست.چرا

MAYA
12-10-2012, 09:13 AM
با تشکر از برنامه جدید
1-ایا امکان نصب vpn در اینده روی رسیور هست؟ایا امکان کانفینگ کردن vpn روی مودم هست؟
2- در گوگل مپ تصویر به صورت فرم فرم عوض میشه ایا امکان دارد که با نگهداشتن کلیدهای جپ و راست و بالا و پایین حرکت تصویر به صورت پیوسته انجام شود؟

برای من که آب و هوا مشکلی نداره و راحت اپدیت میشه

ADMIN
12-10-2012, 11:35 AM
با تشکر از برنامه جدید

درود بر شما

1- امکان دارد در آینده گزینه vpn اضافه شود.
2- خیر این امکان میسر نیست.
3- بخوبی کار می کند و مشکلی ندارد.

siavash_skh
12-10-2012, 12:39 PM
سلام

ممنون از ورژن جدید و مخصوصا قابلیت خوب history کانال ها

آیا امکانش هست که به پلیر قابلیت Rsume اضافه کنید. فرض کنید یه ویدیوی 1 ساعته رو نیم ساعت دیدید حالا استاپ می زنید. دفعه ی بعد با پلی کردن 2 گزینه بیاد : یکی Resume که از همون نیم ساعت شروع بشه. و دیگری پلی از آغاز

ممنون

tazehkar
12-10-2012, 04:31 PM
درود آدمین عزیز برای من یه مشکلی پیش اومده با ورژن جدید آپگرید کردم هم با کابل و هم با یو اس بی ،موقعی که دستگاه را خاموش و دوباره روشن میکنم کانالها میپره و no chanel میزنه ،بعضی مواقع هم فقط فوریت 1 را دارم و بقیه فوریتها کانالی موجود نیست و صفحه سفیده ،مشکل از چی میتونه باشه؟؟؟؟

dvb 7
12-10-2012, 05:18 PM
سلام :
آقای آدمین رسیور دریم لند ام 88 برام آورده اند که تیونرش مشکل داره و تمام تهران رو گشتم و گیر نیامد و همچنین همین مشتری یک رسیور با برند دیگه ایی آورد که سی پی یوش ایراد داشت و به فروم فارسی اون شرکت مراجعه کردم دیدم که بخش ارائه رایگان قطعات یدکی داره و وقتی درخواست دادم فقط شماره سریال دستگاه رو خواستند و دو روز بعد برام فرستادن و دستگاه مشتری تقربیا رایگان تعمییر شد .
حالا شما چکار میتوانید برای ساپورت محصولاتتون انجام بدهید ؟
لطفا اگر میتوانید کاری انجام بدهید اعلام عمومی در فروم بکنید و در غیر اینصورت نیز بازهم اعلام عمومی کنید تا مشتری نگون بخت تکلیف خودش را قبل از خرید بداند ...
تشکر از پیگیری شما جناب گرامی

khosro
12-10-2012, 05:26 PM
با سلام ادمین جان .میخاستم بدونم اگه 2 لاین سی سی کم خریده باشیم.اگه مثلا لاین ایران رو برای تماشای الجزیره اسپرت به صورت دستی وارد دستگاه کنیم ولاین دیگر رو مثلا لاین المان رو وارد دستگاه دریم لند دیگه ای بکنیم.ایا این امکان وجود داره ؟ایا اکانت دوم کار میکنه ویا اصلا برای فعال شدن اکانت باید تمام سرورهای خریداری شده رو با هم فعال کرد.؟یه سوال دیگه ایا m88 قابلیت 2تیونره شدن رو در اینده داره ویا ایا برای استفاده از شرینگ هوایی مسیر w3 امکان استفاده از دانگل وجود داره؟بابت ادبیات رک وصریح ازتونم عذر خواهی میکنم یه مقدار تو تایپ مشکل داشتم.مرسی

ADMIN
12-10-2012, 06:44 PM
درود آدمین عزیز برای من یه مشکلی پیش اومده با ورژن جدید آپگرید کردم هم با کابل و هم با یو اس بی ،موقعی که دستگاه را خاموش و دوباره روشن میکنم کانالها میپره و no chanel میزنه ،بعضی مواقع هم فقط فوریت 1 را دارم و بقیه فوریتها کانالی موجود نیست و صفحه سفیده ،مشکل از چی میتونه باشه؟؟؟؟

درود بر شما

نرم افزار کارخانه ای باید بوسیله لودر و کابل منتقل شود و پس از آپگرید باید ریست فکتوری نمایید.بعد نرم افزار جدید را نصب کنید و از بک آپ لیست کانال استفاده نشود.

Upgrade_1.0.08.rar (http://forum1.dreamlandint.com/attachment.php?attachmentid=6&d=1321736841)

0A011F00_1.3.86.rar (http://forum1.dreamlandint.com/attachment.php?attachmentid=359&d=1340866803)

ADMIN
12-10-2012, 06:49 PM
سلام :
آقای آدمین رسیور دریم لند ام 88 برام آورده اند که تیونرش مشکل داره و تمام تهران رو گشتم و گیر نیامد و همچنین همین مشتری یک رسیور با برند دیگه ایی آورد که سی پی یوش ایراد داشت و به فروم فارسی اون شرکت مراجعه کردم دیدم که بخش ارائه رایگان قطعات یدکی داره و وقتی درخواست دادم فقط شماره سریال دستگاه رو خواستند و دو روز بعد برام فرستادن و دستگاه مشتری تقربیا رایگان تعمییر شد .
حالا شما چکار میتوانید برای ساپورت محصولاتتون انجام بدهید ؟
لطفا اگر میتوانید کاری انجام بدهید اعلام عمومی در فروم بکنید و در غیر اینصورت نیز بازهم اعلام عمومی کنید تا مشتری نگون بخت تکلیف خودش را قبل از خرید بداند ...
تشکر از پیگیری شما جناب گرامی

درود بر شما

تیونر شارپ در بازار ایران موجود است و مشکلی برای تهیه آن نیست.ضمن اینکه قطعا ما در آینده قطعات سخت افزاری محصولاتمان را بصورت مجزا وارد بازار می کنیم که مشکلی برای کاربران ایجاد نشود.

ADMIN
12-10-2012, 07:15 PM
با سلام ادمین جان .میخاستم بدونم اگه 2 لاین سی سی کم خریده باشیم.اگه مثلا لاین ایران رو برای تماشای الجزیره اسپرت به صورت دستی وارد دستگاه کنیم ولاین دیگر رو مثلا لاین المان رو وارد دستگاه دریم لند دیگه ای بکنیم.ایا این امکان وجود داره ؟ایا اکانت دوم کار میکنه ویا اصلا برای فعال شدن اکانت باید تمام سرورهای خریداری شده رو با هم فعال کرد.؟یه سوال دیگه ایا m88 قابلیت 2تیونره شدن رو در اینده داره ویا ایا برای استفاده از شرینگ هوایی مسیر w3 امکان استفاده از دانگل وجود داره؟بابت ادبیات رک وصریح ازتونم عذر خواهی میکنم یه مقدار تو تایپ مشکل داشتم.مرسی

درود بر شما

این مسئله بستگی به لاین دارد.اگر یک پکیج فقط در یک لاین قرار گرفته باشد بله می توانید.ولی اگر همان لاین بصورت مشترک در لاینهای دیگر اشتراک گذاری شود نمی توانید.
خیر امکان اضافه شدن تیونر دوم نیست.

سربلند باشید

alifateh
12-11-2012, 06:18 AM
با عرض سلام
من بعد از ابگرید رسیورم m88 با اخرین ورزن وقتی رسیور را روشن میکنید سیگنال ندارد بعد از 2 دقیقه میاید لطفا راهنمای کنید

ADMIN
12-11-2012, 06:50 AM
با عرض سلام
من بعد از ابگرید رسیورم m88 با اخرین ورزن وقتی رسیور را روشن میکنید سیگنال ندارد بعد از 2 دقیقه میاید لطفا راهنمای کنید

درود بر شما

نرم افزار جدید در وضعیت AllSW+bootloader نصب نمایید و پس از اتمام آپگرید ریست فکتوری کنید.
وارد قسمت system شده و گزینه default setting را انتخاب کرده و ریست فکتوری را انجام دهید. از بک آپ لیست کانال ها استفاده نشود.

siavash_skh
12-11-2012, 07:40 AM
آیا امکانش هست که به پلیر قابلیت Rsume اضافه کنید. فرض کنید یه ویدیوی 1 ساعته رو نیم ساعت دیدید حالا استاپ می زنید. دفعه ی بعد با پلی کردن 2 گزینه بیاد : یکی Resume که از همون نیم ساعت شروع بشه. و دیگری پلی از آغاز

آیا امکان اضافه شدن این قابلیت هست ؟

ADMIN
12-11-2012, 07:49 AM
آیا امکان اضافه شدن این قابلیت هست ؟

خیر فعلا امکان اضافه شدن این قابلیت وجود ندارد.

tazehkar
12-11-2012, 04:18 PM
درود بر شما

نرم افزار کارخانه ای باید بوسیله لودر و کابل منتقل شود و پس از آپگرید باید ریست فکتوری نمایید.بعد نرم افزار جدید را نصب کنید و از بک آپ لیست کانال استفاده نشود.

Upgrade_1.0.08.rar (http://forum1.dreamlandint.com/attachment.php?attachmentid=6&d=1321736841)

0A011F00_1.3.86.rar (http://forum1.dreamlandint.com/attachment.php?attachmentid=359&d=1340866803) درود آدمین عزیز وقتی میخوام نرم افزار کارخانه ای را بریزم این ارور را میدهد و لی با نرم افزار جدید آبگرید میشود و مشکلی ندارد. http://www.irfreeup.com/?di=IRSN

ADMIN
12-11-2012, 07:02 PM
درود آدمین عزیز وقتی میخوام نرم افزار کارخانه ای را بریزم این ارور را میدهد و لی با نرم افزار جدید آبگرید میشود و مشکلی ندارد. http://www.irfreeup.com/?di=IRSN

درود بر شما

نرم افزار ضمیمه شده را نصب و پس از آپگرید ریست فکتوری کنید.

lovex
12-11-2012, 11:40 PM
با درود به دوستان و ادمین عزیز
از روزی که دریم لند رو گرفتم یه مشکل اساسی داشت که کم و بیش اذیت میکرد و امروز واقعا اعصابم رو به هم ریخت و گفتم بیام اینجا اعلام کنم.
ان هم اینست که موقع سرچ فرکانسی از ماهواره ها موقع برگشت به لیست کانالها میبینیم که رسیور از حالت all saT به حالت ماهواره مورد نظر سرچ شده تغییر میکند و همین به هم ریختگی ایجاد میکند و باید هی بعد از سرچ بیاییم روی GROUP و ALL SAT را بزنیم تا درست بشه و کانالها رو وقتی میچینیم هم این به هم ریختگی دیده میشه. اصولا بعد از سرچ روی یک رسیور بعد از اضافه شدن کانالها به انتهای لیست راحت کار ادیت رو باید انجام داد ولی باید روی رسیور کلنجار برم تا هی ALL رو بزنیم تا مرتب کنیم بر اساس کل جهت ها و کانالها. یه بررسی بشه این مشکل از کجاست؟
با سپاس

ADMIN
12-12-2012, 07:11 AM
با درود به دوستان و ادمین عزیز
از روزی که دریم لند رو گرفتم یه مشکل اساسی داشت که کم و بیش اذیت میکرد و امروز واقعا اعصابم رو به هم ریخت و گفتم بیام اینجا اعلام کنم.
ان هم اینست که موقع سرچ فرکانسی از ماهواره ها موقع برگشت به لیست کانالها میبینیم که رسیور از حالت all saT به حالت ماهواره مورد نظر سرچ شده تغییر میکند و همین به هم ریختگی ایجاد میکند و باید هی بعد از سرچ بیاییم روی GROUP و ALL SAT را بزنیم تا درست بشه و کانالها رو وقتی میچینیم هم این به هم ریختگی دیده میشه. اصولا بعد از سرچ روی یک رسیور بعد از اضافه شدن کانالها به انتهای لیست راحت کار ادیت رو باید انجام داد ولی باید روی رسیور کلنجار برم تا هی ALL رو بزنیم تا مرتب کنیم بر اساس کل جهت ها و کانالها. یه بررسی بشه این مشکل از کجاست؟
با سپاس

درود بر شما

حالت دیفالت طوری طراحی شده که پس از اسکن یک ماهواره به لیست کانال همان ماهواره سوییچ می شود و کانال های جدید نیز به انتهای لیست همان ماهواره اضافه خواهد شد.در ابتدا به لیست همه ماهواره ها سوییچ و اضافه می شد که به درخواست کاربران عزیز ما آنرا به اینصورت قرار دادیم.

tazehkar
12-12-2012, 04:59 PM

درود بر شما

نرم افزار ضمیمه شده را نصب و پس از آپگرید ریست فکتوری کنید.

درود بر شما

Upgrade_1.0.08.rar

0a011f00_1.3.86.rar

درود بر شما

نرم افزار ضمیمه شده را نصب و پس از آپگرید ریست فکتوری کنید.[quote=admin;4606]

من مشکلم حل نشد مجبور شدم از این ورژن جدید صرف نظر کنم و ورژن قبلی را نصب کردم،آدمین جان راه حل دیگه ای نداره؟؟؟؟؟؟

ipakemra
12-12-2012, 05:23 PM
man ice flashe dreamland mikhaham kasi hast be man komak konad mamnon misham

ipakemra
12-12-2012, 05:24 PM
model resiveram m88 full hd hast

siavash_skh
12-12-2012, 08:19 PM
من هم با ورژن جدید مشکل مشابهی داشتم

یک بار کل کانال هم پرید و مجبور شدم دباره از بک آپ بر گردونم.

یک بار هم بجز یکی از فیوریت ها بقیه پریدن.

دباره مجبور به برگردوندن بک آپ ها شدم.

ADMIN
12-12-2012, 08:40 PM
من هم با ورژن جدید مشکل مشابهی داشتم

یک بار کل کانال هم پرید و مجبور شدم دباره از بک آپ بر گردونم.

یک بار هم بجز یکی از فیوریت ها بقیه پریدن.

دباره مجبور به برگردوندن بک آپ ها شدم.

درود بر شما

در نرم افزار جدید تغییراتی در بخش fav صورت گرفته است.اگر از بک آپ استفاده نکنید مشکلی نخواهید داشت.

bahman2000
12-12-2012, 09:36 PM
واقعا جای تشکر داره از ادمین این سایت که با حوصله جواب تمام کاربرها رو میدند وهیچ سوالی رو بی جواب نمیگذارند

ADMIN
12-13-2012, 06:45 AM
واقعا جای تشکر داره از ادمین این سایت که با حوصله جواب تمام کاربرها رو میدند وهیچ سوالی رو بی جواب نمیگذارند

درود بر شما

من نیز از لطف و محبت شما عزیز تشکر می کنم و برایتان آرزوی موفقیت دارم.

سربلند باشید

hamedsaba
12-13-2012, 07:19 AM
با سلام ادمین .
اجرا کردن اطلاعات برنامه یا epg شبکه ها تمام جهات که نمیاد احساس میکنم یک ظرفیتی هم برای epg در رسیور هست یعنی نمی توان epg تمام جهاتی که در رسیور داریم بیاریم در حالی که رسیور های قدیمی هم این مشکل عجیب ندارد . ادمین اگر لطف کنید این مشکل را حتما در اولویت نرم افزار بعدی قرار دهید مثال میزنم مثلا بنده 200 کانال هاتبرد epg شونو دیدم اما از این به بعد بقیه کانال های همان جهت و جهات دیگر اصلا epg نمیاد . ضمنا بنده viacces card در رسیور قرار دادم و هیچ ارمی در لوگوی اینفوبار ندیدم این را اگر توضیح بدیهد ممنون میشم چون پیغام وصل بودن کارت را هم دیدم .

Omid_4500
12-13-2012, 08:04 AM
سلام در فروم خوندم گفتید بعد از آپگرید ورژن جدید از بک آپ کانال استفاده نشود یعنی لیست کانال هایی که خودمون چیدمان کردیم رو نمی شود استفاده کرد ؟

tazehkar
12-13-2012, 08:20 AM
درود بر شما

در نرم افزار جدید تغییراتی در بخش fav صورت گرفته است.اگر از بک آپ استفاده نکنید مشکلی نخواهید داشت. درودآدمین جان آیا این مشکل قابل رفعه چون زمان زیادی گذاشتیم تاکانالها و فوریتها را چیدیم ،امکان داره در ورژن بعدی این مشکل را فیکس کنید اگر امکانش هست صبر میکنیم تا ورژن جدید را ارائه بفرمایید.سپاس از شما

ADMIN
12-13-2012, 09:56 AM
با سلام ادمین .
اجرا کردن اطلاعات برنامه یا epg شبکه ها تمام جهات که نمیاد احساس میکنم یک ظرفیتی هم برای epg در رسیور هست یعنی نمی توان epg تمام جهاتی که در رسیور داریم بیاریم در حالی که رسیور های قدیمی هم این مشکل عجیب ندارد . ادمین اگر لطف کنید این مشکل را حتما در اولویت نرم افزار بعدی قرار دهید مثال میزنم مثلا بنده 200 کانال هاتبرد epg شونو دیدم اما از این به بعد بقیه کانال های همان جهت و جهات دیگر اصلا epg نمیاد . ضمنا بنده viacces card در رسیور قرار دادم و هیچ ارمی در لوگوی اینفوبار ندیدم این را اگر توضیح بدیهد ممنون میشم چون پیغام وصل بودن کارت را هم دیدم .

درود بر شما

مسئله epg در حال بررسی است.
در infobar همان کانال هایی که با کارت و یا کم باز می شود لوگو نمایش داده می شود.

ADMIN
12-13-2012, 09:57 AM
سلام در فروم خوندم گفتید بعد از آپگرید ورژن جدید از بک آپ کانال استفاده نشود یعنی لیست کانال هایی که خودمون چیدمان کردیم رو نمی شود استفاده کرد ؟

درود بر شما

اگر با نصب بک آپ لیست کانال در وررژن جدید مشکل داشتید از آن استفاده نکنید.در غیر اینصورت مشکلی نیست.

ADMIN
12-13-2012, 09:59 AM
درودآدمین جان آیا این مشکل قابل رفعه چون زمان زیادی گذاشتیم تاکانالها و فوریتها را چیدیم ،امکان داره در ورژن بعدی این مشکل را فیکس کنید اگر امکانش هست صبر میکنیم تا ورژن جدید را ارائه بفرمایید.سپاس از شما

درود بر شما

تغییراتی که در قسمت fav اعمال شده در همین حالت فیکس می ماند و تغییری در نرم افزار بعد در این قسمت انجام نخواهد شد.

tazehkar
12-13-2012, 04:26 PM
درود بر شما

تغییراتی که در قسمت fav اعمال شده در همین حالت فیکس می ماند و تغییری در نرم افزار بعد در این قسمت انجام نخواهد شد. درود .این یک مشکل اساسی و عیب این ریسیور هست که هر چند مدت بعد از آبدیت باید اجبارا" شبکه ها را دوباره اسکن و fav ها را هم دوباره بچینیم برای یکی مثل من که 7000 تا کانال داره بسیار وقت گیر و خسته کننده هست به طوری که من قید این ورژن جدید را زدم ،لطفا این مورد را بررسی و مشکل را رفع بفرمایید.
سپاس

siavash_skh
12-13-2012, 06:28 PM
درود .این یک مشکل اساسی و عیب این ریسیور هست که هر چند مدت بعد از آبدیت باید اجبارا" شبکه ها را دوباره اسکن و fav ها را هم دوباره بچینیم برای یکی مثل من که 7000 تا کانال داره بسیار وقت گیر و خسته کننده هست به طوری که من قید این ورژن جدید را زدم ،لطفا این مورد را بررسی و مشکل را رفع بفرمایید.
سپاس

کاملا موافقم
1+

ADMIN
12-13-2012, 07:06 PM
درود .این یک مشکل اساسی و عیب این ریسیور هست که هر چند مدت بعد از آبدیت باید اجبارا" شبکه ها را دوباره اسکن و fav ها را هم دوباره بچینیم برای یکی مثل من که 7000 تا کانال داره بسیار وقت گیر و خسته کننده هست به طوری که من قید این ورژن جدید را زدم ،لطفا این مورد را بررسی و مشکل را رفع بفرمایید.
سپاس

درود بر شما

خیر اینگونه نیست.این مسئله اجبارا بدلیل تغییرات و اضافه شدن قابلیت های بسیاری است که در این مدت انجام گرفته است.بطور مثال ما برای اینکه یک سری از قابلیتها و موارد دیگر را اضافه و مرتفع کنیم,در ورژن 1.5.08 تغییرات کوچکی در قسمت fav ایجاد کردیم.
سعی خواهیم کرد از ورژنهای آینده چنین مسئله ای دیگر وجود نداشته باشد.

amir0138
12-15-2012, 04:56 AM
با سلام خدمت ادمین عزیز که همیشه پاسخگو هستند
من میخاستم نرم افزار جدید را نصب کنم میخاستم بدونم با نصب نرم افزار جدید کانالها هم پاک می شوند یا نه، و اینکه بعد از نصب نرم افزار میتوانم از بک آپ کانالها استفاده کنم؟
ممنون ادمین

ADMIN
12-15-2012, 08:00 AM
با سلام خدمت ادمین عزیز که همیشه پاسخگو هستند
من میخاستم نرم افزار جدید را نصب کنم میخاستم بدونم با نصب نرم افزار جدید کانالها هم پاک می شوند یا نه، و اینکه بعد از نصب نرم افزار میتوانم از بک آپ کانالها استفاده کنم؟
ممنون ادمین

درود بر شما

اگر نرم افزار را در وضعیت Software (no channel list نصب کنید لیست کانال پاک نمی شود.ولی اگر در وضعیت All SW+bootloader نصب کنید کانال ها و سایر تنظیمات پاک خواهد شد.
قبل از نصب نرم افزار می توانید بک آپ تهیه کرده و پس از آپگرید آنرا به رسیور منتقل کنید.

موضوع مهم : مقاله آموزش تهیه back up از نرم افزار و لیست کانال در مدل های M88 FULL HD PVR HDMI (http://forum1.dreamlandint.com/showthread.php?55-%D9%85%D9%82%D8%A7%D9%84%D9%87-%D8%A2%D9%85%D9%88%D8%B2%D8%B4-%D8%AA%D9%87%DB%8C%D9%87-back-up-%D8%A7%D8%B2-%D9%86%D8%B1%D9%85-%D8%A7%D9%81%D8%B2%D8%A7%D8%B1-%D9%88-%D9%84%DB%8C%D8%B3%D8%AA-%DA%A9%D8%A7%D9%86%D8%A7%D9%84-%D8%AF%D8%B1-%D9%85%D8%AF%D9%84-%D9%87%D8%A7%DB%8C-M88-FULL-HD-PVR-HDMI)
موضوع مهم : مقاله آموزش انتقال لیست کانال از فایل بک آپ (Backup File) در مدل های M88 FULL HD (http://forum1.dreamlandint.com/showthread.php?57-%D9%85%D9%82%D8%A7%D9%84%D9%87-%D8%A2%D9%85%D9%88%D8%B2%D8%B4-%D8%A7%D9%86%D8%AA%D9%82%D8%A7%D9%84-%D9%84%DB%8C%D8%B3%D8%AA-%DA%A9%D8%A7%D9%86%D8%A7%D9%84-%D8%A7%D8%B2-%D9%81%D8%A7%DB%8C%D9%84-%D8%A8%DA%A9-%D8%A2%D9%BE-%28Backup-File%29-%D8%AF%D8%B1-%D9%85%D8%AF%D9%84-%D9%87%D8%A7%DB%8C-M88-FULL-HD)

alifateh
12-15-2012, 02:05 PM
با سلام
لطفا یک سویچر سازگار با دستگاه مهرفی کنید چون من بعد از تمامی کارهای که شما گفتید در مورد بدون سیگنال بودن دستگام که وقتی روشن میشود تا 10 دقیقه سیگنال ندارد وقتی سویچ عوض کردم تایم 10دقیقه به 30ثانیه تبدیل شد در صورتی که قبل از سوختن سویچ قبلی کاملا درست بود سویچ قبلی nokia بود ولی الان پیدا نمی شود با انواع سویچ premum و star sat که در بازار موجود است تست کردم در ضمن در قسمت تنظیمات سویچ را هم تنظیم کردم نصاب هم اوردم سیم و سویچ را عوض کردم ولی درست نشد گفت باید سویچ سازگار پیدا کنی

siavash_skh
12-15-2012, 04:20 PM
با سلام

با توجه به تغییر سیستم Favorite در نرم افزار جدید. آیا اگر با نرم افزار جدید یک بار کانال یابی کنیم و سپس لیست کانال تهیه شده ی جدید رو با برنامه SatEditHD ادیت کنیم و اونجا فیوریت ها را تعیین کنیم دیگه رو نرم افزار جدید مشکلی نخواهیم داشت ؟

omidvar
12-15-2012, 06:51 PM
دوست عزیز لطفا نحوه کپی کردن از 1 usb روی usb دیگر را توضیح دهید.در گزینه مدیا پلیر نام کپی وجود ندارد.با تشکر

ADMIN
12-15-2012, 08:08 PM
با سلام

با توجه به تغییر سیستم Favorite در نرم افزار جدید. آیا اگر با نرم افزار جدید یک بار کانال یابی کنیم و سپس لیست کانال تهیه شده ی جدید رو با برنامه SatEditHD ادیت کنیم و اونجا فیوریت ها را تعیین کنیم دیگه رو نرم افزار جدید مشکلی نخواهیم داشت ؟

درود بر شما

اگر لیست کانال تهیه شده با ورژن جدید باشد مشکلی ندارید و می توانید کانال ها را ادیت و نصب کنید.

ADMIN
12-15-2012, 08:16 PM
دوست عزیز لطفا نحوه کپی کردن از 1 usb روی usb دیگر را توضیح دهید.در گزینه مدیا پلیر نام کپی وجود ندارد.با تشکر

در گزینه media player/record می توانید از copy استفاده کنید.

omidvar
12-16-2012, 09:09 AM
ایا امکان این وجود دارد در برنامه بعدی پیش بینی خواندن و باز کردن برنامه فری گیت از روی usb جهت دیدن سایت یوتیوب انجام شود؟با تشکر مجدد

ADMIN
12-16-2012, 10:01 AM
ایا امکان این وجود دارد در برنامه بعدی پیش بینی خواندن و باز کردن برنامه فری گیت از روی usb جهت دیدن سایت یوتیوب انجام شود؟با تشکر مجدد

خیر این امکان میسر نیست.

tazehkar
12-16-2012, 02:08 PM
درود

در قسمت مربوطه درخواست کردم ولی کسی ترتیبی نداد مجبور شدم اینجا درخواست کنم :

یه جوانمرد لطف کنه بک آپ جدید از لیست کانالها(ماهواره های هاتبرد-عربست-یوتلست دبلیو3-یاهست و ترکست) که با نسخه 1.5.08 سازگار باشه برای استفاده دوستان قرار بده.

سپاسگزارم

tiago
12-16-2012, 02:33 PM
با سلام
لطفا یک سویچر سازگار با دستگاه مهرفی کنید چون من بعد از تمامی کارهای که شما گفتید در مورد بدون سیگنال بودن دستگام که وقتی روشن میشود تا 10 دقیقه سیگنال ندارد وقتی سویچ عوض کردم تایم 10دقیقه به 30ثانیه تبدیل شد در صورتی که قبل از سوختن سویچ قبلی کاملا درست بود سویچ قبلی nokia بود ولی الان پیدا نمی شود با انواع سویچ premum و star sat که در بازار موجود است تست کردم در ضمن در قسمت تنظیمات سویچ را هم تنظیم کردم نصاب هم اوردم سیم و سویچ را عوض کردم ولی درست نشد گفت باید سویچ سازگار پیدا کنی
با سلام
دوست عزیز شما از سوییچ ایکس کروزر استفاده کن و یا سوییچ دیسکاوری مشگلتون حل میشه
موفق باشید

arming
12-16-2012, 06:00 PM
درود

در قسمت مربوطه درخواست کردم ولی کسی ترتیبی نداد مجبور شدم اینجا درخواست کنم :

یه جوانمرد لطف کنه بک آپ جدید از لیست کانالها(ماهواره های هاتبرد-عربست-یوتلست دبلیو3-یاهست و ترکست) که با
نسخه 1.5.08 سازگار باشه برای استفاده دوستان قرار بده.

سپاسگزارم
این لیست قرار داده شد دوستان.برای دریافت به بخش نرم افزارها مراجعه کنید

siavash_skh
12-16-2012, 07:17 PM
این لیست قرار داده شد دوستان.برای دریافت به بخش نرم افزارها مراجعه کنید

ممنون دوست عزیز
برای بعضی کانالت ها پسورد گذاشتی ؟ اگه آره پسوردش چیه ؟
فیوریت بندی نمی کنی ؟ اگه ممکنی لطفا با فیوریت بندی بزار ممنون

کانال های کارتی و کانال های hd رو هم من نمی بینم تو لیستتون ؟؟

reza.ale
12-16-2012, 07:52 PM
سلام
اگه میشه راهنمایی کنید چه کدی رو برای باز کردن شبکه 3 وارد کنم البته biss cod رو میدونم provider & type & idx رو نمیدونم

tiago
12-16-2012, 08:04 PM
سلام
اگه میشه راهنمایی کنید چه کدی رو برای باز کردن شبکه 3 وارد کنم البته biss cod رو میدونم provider & type & idx رو نمیدونم
با سلام
دوست عزیز شما بروی کانال قرار بگیرید دکمه info را بزنید و سپس کلید قرمز و دوباره کلید قرمز را فشار دهید حالا وارد قسمت کد میشوید و فقط کافیست کد شبکه 3 رو وارد کنید و دیگر تمام
موفق باشید

arming
12-16-2012, 08:46 PM
ممنون دوست عزیز
برای بعضی کانالت ها پسورد گذاشتی ؟ اگه آره پسوردش چیه ؟
فیوریت بندی نمی کنی ؟ اگه ممکنی لطفا با فیوریت بندی بزار ممنون

کانال های کارتی و کانال های hd رو هم من نمی بینم تو لیستتون ؟؟

عزیزان پسورد کانالهای قفل شده 5824 میباشد
که میتونید از تو رسیور به دلخواه عوض کنید.
در مورد کانالهای کارتی باید عرض کنم به این دلیل نزاشتم
1)من از شیرینگ و همچین مسایلی استفاده نمیکنم برای تماشای کانالها اگر کسی دوست داشته باشه میتونه با جستجو تمام کانالها کانلهای کارتی رو دریافت کنه.
2) به علت این که از چندین ماهواره در کل استفاده میشود اگه تمام کانالهای کارتی قرار داده بشه حافظه دستگاه پر میشه و دیگه واسه جستجو پیغام هایی مشابه و مبنی بر پر بودن حافظه میده.
بیشتر از این از دستم بر نمیاد داداشهی گلم.ببخشید

panahi1972
12-17-2012, 10:01 AM
با سلام به دوستان محترم ,لطفا اگه کسی اطلاعات مربوط به خرید اکانت های سی سی کم رو داره و البته استفاده میکنه با اینجانب هم در میان بزاره .ممنون میشم.

alizizo1992
12-17-2012, 01:01 PM
سلام . کسی نرم افزار 1.5.08 رو از طریق usb آپگرید کرد . من که کردم بعد از اتمام شدن آپگرید وقتی دستگاه بوت میشود وبه حالت on در میاد روی صفحه تلوزیون تصویری نمیاد ( با کنترل میشه کار کرد ؛ مثلا وقتی منو را میزنم میتونم برم داخل قسمت های مختلف دستگاه ) وباید دستگاه رو ؛ رو حالت استند بای بگذارم و از پشت خاموش روشن کنم تا تصویر بیاد . میخواستم بدونم مال ** دیگه ای به این حالت در اومده یا به خاطر این که من از کابل av استفاده میکنم وباید داخل تنظیمات از حالت rgb به cvbs در بیاد

alizizo1992
12-17-2012, 01:15 PM
لطفا زود جوابمو بدید :
سلام . کسی نرم افزار 1.5.08 رو از طریق usb آپگرید کرد . من که کردم بعد از اتمام شدن آپگرید وقتی دستگاه بوت میشود وبه حالت on در میاد روی صفحه تلوزیون تصویری نمیاد ( با کنترل میشه کار کرد ؛ مثلا وقتی منو را میزنم میتونم برم داخل قسمت های مختلف دستگاه ) وباید دستگاه رو ؛ رو حالت استند بای بگذارم و از پشت خاموش روشن کنم تا تصویر بیاد . میخواستم بدونم مال شخص دیگه ای به این حالت در اومده یا به خاطر این که من از کابل av استفاده میکنم وباید داخل تنظیمات از حالت rgb به cvbs در بیاد

tiago
12-17-2012, 02:09 PM
با سلام به دوستان محترم ,لطفا اگه کسی اطلاعات مربوط به خرید اکانت های سی سی کم رو داره و البته استفاده میکنه با اینجانب هم در میان بزاره .ممنون میشم.
با سلام
دوست عزیز اینترنت خود را چک کنید اگر از لحاط اینترنت و پینگ تایم مشگلی ندارید به بنده پیغام خصوصی دهید تا شمارو راهنمایی کنم
موفق باشید

alizizo1992
12-17-2012, 04:50 PM
درود
کسی نیست جواب ما رو بده :

سلام . کسی نرم افزار 1.5.08 رو از طریق usb آپگرید کرد . من که کردم بعد از اتمام شدن آپگرید وقتی دستگاه بوت میشود وبه حالت on در میاد روی صفحه تلوزیون تصویری نمیاد ( با کنترل میشه کار کرد ؛ مثلا وقتی منو را میزنم میتونم برم داخل قسمت های مختلف دستگاه ) وباید دستگاه رو ؛ رو حالت استند بای بگذارم و از پشت خاموش روشن کنم تا تصویر بیاد . میخواستم بدونم مال شخص دیگه ای به این حالت در اومده یا به خاطر این که من از کابل av استفاده میکنم وباید داخل تنظیمات از حالت rgb به cvbs در بیاد
در ضمن احتمال داره با کابل این مشکل پیش نیاد ؛ تمام مراحل آپگرید دقیقآ بدرستی انجام شده
با تشکر

ADMIN
12-17-2012, 07:28 PM
درود
کسی نیست جواب ما رو بده :

در ضمن احتمال داره با کابل این مشکل پیش نیاد ؛ تمام مراحل آپگرید دقیقآ بدرستی انجام شده
با تشکر

درود بر شما

بله دوست عزیز شما باید گزینه rgb را انتخاب کنید.
نرم افزار باید در وضعیت All SW+bootloader نصب شود.

alizizo1992
12-17-2012, 08:08 PM
مرسی از جوابتوناما من جوابمو نگرفتم ، تمام مراحل آپگرید به درستی انجام شد . من حرفم اینکه بعد تمام شدن آپگرید دستگاه خودکار بوت میشه بعد به حالت ‏ON ‎‏ در میاد ، در این حالت تلوزیون تصویری رو نشون نمیده اما رسیور کار میکنه مثلا با زدن دکمه منو از طریق نمایشگر خود رسیور میشه به بخش های مختلف اون مثل ستینگ رفت در این حالت باید رسیور را رو حالت استندبای قرار داد و از کلید پاور پشت دستگاه رو خاموش _ روشن کرد تا تصویر بیاد . خوب چیزی که معلومه در این زمان ما ‏RGB‏ یا ‏CVBS‏ رو تغییر نمیدیم که با خاموش _ روشن کردن تصویر بر میگرده . در ضمن ما که از کابل ‏AV‏ استفاده میکنیم باید گزینه رو در حالت ‏CVBS‏ بگذاریم تا گزینه ی ‏by video formt ‎‏ در گزینه دیسپلای نمایش داده بشه . در ضمن میدونم این گزینه برای خروجی اچ دی ام ای هست ولی خوب برای استفاده ‏full‏ از رسیور از این گزینه استفاده میکنیم . با تشکر

ADMIN
12-18-2012, 08:12 AM
مرسی از جوابتوناما من جوابمو نگرفتم ، تمام مراحل آپگرید به درستی انجام شد . من حرفم اینکه بعد تمام شدن آپگرید دستگاه خودکار بوت میشه بعد به حالت ‏ON ‎‏ در میاد ، در این حالت تلوزیون تصویری رو نشون نمیده اما رسیور کار میکنه مثلا با زدن دکمه منو از طریق نمایشگر خود رسیور میشه به بخش های مختلف اون مثل ستینگ رفت در این حالت باید رسیور را رو حالت استندبای قرار داد و از کلید پاور پشت دستگاه رو خاموش _ روشن کرد تا تصویر بیاد . خوب چیزی که معلومه در این زمان ما ‏RGB‏ یا ‏CVBS‏ رو تغییر نمیدیم که با خاموش _ روشن کردن تصویر بر میگرده . در ضمن ما که از کابل ‏AV‏ استفاده میکنیم باید گزینه رو در حالت ‏CVBS‏ بگذاریم تا گزینه ی ‏by video formt ‎‏ در گزینه دیسپلای نمایش داده بشه . در ضمن میدونم این گزینه برای خروجی اچ دی ام ای هست ولی خوب برای استفاده ‏full‏ از رسیور از این گزینه استفاده میکنیم . با تشکر

boot logo در هنگام بالا آمدن رسیور فقط در زمانی نمایش داده می شود که از تلویزیون HD استفاده شود و برای استفاده full ویدئو فرمت شما باید در وضعیت CVBS و از خروجی HDMI استفاده کنید.

alizizo1992
12-18-2012, 08:29 AM
با تشکر از پاسخ شماآخرین سوال من اینکه میشه مزیت آپگرید از طریق کابل رو نسبت به فلش بگید ؟با تشکر

ADMIN
12-18-2012, 12:07 PM
با تشکر از پاسخ شماآخرین سوال من اینکه میشه مزیت آپگرید از طریق کابل رو نسبت به فلش بگید ؟با تشکر

در مواقعی که رسیور با مشکل نرم افزاری روبرو می شود,از قبیل بوت نشدن شما باید بوسیله لودر رسیور را پروگرام کنید.
مزیت خاص دیگری ندارد به شرطی که از usb مموری با سرعت و با کیفیت برای آپگرید استفاده نمایید.

erfansat
12-18-2012, 04:59 PM
با عرض سلام و ادب خدمت ادمین عزیز . لطف کنید مزیت نرم افزار جدید که چه امکاناتی اضاف شده توضیح دهید . ایا مشکل captur کردن رفع شده و گرنه ممکنه در نرم افزار جدید این مشکل رفع شود ؟ مرسی

azari
12-18-2012, 06:31 PM
درخواست همه طرفداران دریم لند(کسانی که موافقند اعلام کنند)
با سلام ادمین عزیز:
نمیدونم خبر دارین یا نه تو ایران قراره که هزینه اینترنت پرسرعت 85% افزایش پیدا کنه.در ضمن اکانتای سی سیکم نیز حداقل 20000 تومن میگیرن من میدونم که این سوال خیلی از بچه ها هستش که بتونیم از یک شیرینگ رایگان یا ارزانتر استفاده کنیم.چون با این هزینه ها تقریبا بخواهیم یه کانال کارتی رو نگاه کنیم برامون 50000 تومن میوفته.که با این شرایط به نظر میرسه که بچه هایی که طرفدار دریم لند میباشند کم کم کاسته شده وبه سمت رسیورهایی میروند که بصورت رایگان کانال های کارتی رو باز میکنند.لطفا فکری برای این مشکل بکنید.ویا از شیرینگ هایی که مناسب میباشد ارایه بدید .چون واقعا حیفه که طرفدارای این رسیور کم بشه.

hamedsaba
12-18-2012, 07:39 PM
درخواست همه طرفداران دریم لند(کسانی که موافقند اعلام کنند)
با سلام ادمین عزیز:
نمیدونم خبر دارین یا نه تو ایران قراره که هزینه اینترنت پرسرعت 85% افزایش پیدا کنه.در ضمن اکانتای سی سیکم نیز حداقل 20000 تومن میگیرن من میدونم که این سوال خیلی از بچه ها هستش که بتونیم از یک شیرینگ رایگان یا ارزانتر استفاده کنیم.چون با این هزینه ها تقریبا بخواهیم یه کانال کارتی رو نگاه کنیم برامون 50000 تومن میوفته.که با این شرایط به نظر میرسه که بچه هایی که طرفدار دریم لند میباشند کم کم کاسته شده وبه سمت رسیورهایی میروند که بصورت رایگان کانال های کارتی رو باز میکنند.لطفا فکری برای این مشکل بکنید.ویا از شیرینگ هایی که مناسب میباشد ارایه بدید .چون واقعا حیفه که طرفدارای این رسیور کم بشه.
با سلام .
دوست عزیز همان رسیور هایی که رایگان باز می کنند اینها همش محدود و اعتبار خاصی ندارد ضمنا شما با 20000 تومان 95 درصد شبکات اکثر جهات را میبیند این طبیعیه که یکم گرونتر بشه به دلیل ارزش ریال در برابر دلار و هچنین گران تر شدنه کارت های اسکای ایتالیا و این موارد باعث این گرانی می شود . ضمنا شما اگر سی سی کم نبود مجبور بودید کارت یا خشاب بگیرید اونم فقط برای یک پکیج مثلا فقط برای اسکای با تمام اپشن ها ش حدود 10 ملیوت تومان برای یک سال می شود .

mayssam660
12-18-2012, 07:56 PM
دروددر قسمت مربوطه درخواست کردم ولی کسی ترتیبی نداد مجبور شدم اینجا درخواست کنم :
یه جوانمرد لطف کنه بک آپ جدید از لیست کانالها(ماهواره های هاتبرد-عربست-یوتلست دبلیو3-یاهست و ترکست) که با نسخه 1.5.08 سازگار باشه برای استفاده دوستان قرار بده.سپاسگزارمدوست گرامی بزودی قرار داده میشه

ADMIN
12-18-2012, 11:23 PM
با عرض سلام و ادب خدمت ادمین عزیز . لطف کنید مزیت نرم افزار جدید که چه امکاناتی اضاف شده توضیح دهید . ایا مشکل captur کردن رفع شده و گرنه ممکنه در نرم افزار جدید این مشکل رفع شود ؟ مرسی

درود بر شما

قابلیت هر نرم افزار بهمراه آن ذکر می شود.

1- اضافه شدن گزینه Google Maps.همانطور که مطلع هستید Google Maps قابلیتی بسیار کاربردی است.با ویژگیهای zoom,move,find و با تمامی قاره ها و شهرهای مهم کشورها.Menu--->Internet--->Google Maps
2- اضافه شدن قابلیت Recent Play List.با این قابلیت جدید شما می توانید 10 کانال قبل را مجدد فراخوانی یا ریکال کنید.با فشردن دکمه زرد رنگ ریموت کنترل لیست 10 کانال قبل نمایش داده می شود و با فشردن دکمه قرمز رنگ ریموت کنترل کانال ها از لیست حذف خواهد شد.
3- رفع مشکل گزینه وضعیت آب و هوا با نمایش استایل جدید وضعیت.
4- رفع مشکل گزینه You Tube.( متاسفانه مشترکین عزیزمان در ایران بدلیل مسدود بودن آن امکان استفاده از این قابلیت را ندارند )
5- فیکس mcaskey جدید در نرم افزار.
6- بروز رسانی CA Setting ورژن hs_2.26

هنوز اضافه نشده و مشخص نیست در نرم افزار بعدی این قابلیت اضافه شود.

rahtaban
12-19-2012, 06:08 AM
با سلام به دوستان ....از دیشب رسیور من در پنل جلوی پیغام ...boot داده وonمی شود و هر چند ثانیه یک یار این تکرار می شود و تصویر بالا نمی آید .....فایل فلش هم از طریق لودر زدم ولی جوابی نگرفتم ......رسیور به راحتی برنامه را قبول می کند ولی باز هم بر روی پنل همین پیغامن مشاهده می شود

siavash_skh
12-19-2012, 06:56 AM
دوست گرامی بزودی قرار داده میشه

ممنون عزیز

اگه برای خودت لیست favorite هم می سازی با همون لیست قرار بده.

بازم ممنون

ADMIN
12-19-2012, 11:59 AM
با سلام به دوستان ....از دیشب رسیور من در پنل جلوی پیغام ...boot داده وonمی شود و هر چند ثانیه یک یار این تکرار می شود و تصویر بالا نمی آید .....فایل فلش هم از طریق لودر زدم ولی جوابی نگرفتم ......رسیور به راحتی برنامه را قبول می کند ولی باز هم بر روی پنل همین پیغامن مشاهده می شود

درود بر شما

نرم افزار کارخانه ای را باید بوسیله کابل و لودر در وضعیت All SW+bootloader به رسیور منتقل کنید.پس از اتمام آپگرید رسیور را ریست فکتوری کنید.

0A011F00_1.3.86.rar

(http://forum1.dreamlandint.com/attachment.php?attachmentid=359&d=1340866803)موضوع مهم : مقاله آموزشی upgrade توسط پورت rs232 در مدل های M88 FULL HD PVR HDMI (http://forum1.dreamlandint.com/showthread.php?52-%D9%85%D9%82%D8%A7%D9%84%D9%87-%D8%A2%D9%85%D9%88%D8%B2%D8%B4%DB%8C-upgrade-%D8%AA%D9%88%D8%B3%D8%B7-%D9%BE%D9%88%D8%B1%D8%AA-rs232-%D8%AF%D8%B1-%D9%85%D8%AF%D9%84-%D9%87%D8%A7%DB%8C-M88-FULL-HD-PVR-HDMI)
(http://forum1.dreamlandint.com/attachment.php?attachmentid=359&d=1340866803)

ipakemra
12-19-2012, 02:08 PM
man resiver m88 daram bad az 1modat hang kard va system bala nayomad faghat saateesh roshan mishe har narmafzari ke khastam natonestam berizam lotfan komakam konid aya bayada flash konam resiveramo man flash kardane resivero nemidonan:confused::confused: mamnon misham

ADMIN
12-19-2012, 03:08 PM
man resiver m88 daram bad az 1modat hang kard va system bala nayomad faghat saateesh roshan mishe har narmafzari ke khastam natonestam berizam lotfan komakam konid aya bayada flash konam resiveramo man flash kardane resivero nemidonan:confused::confused: mamnon misham

درود بر شما

نرم افزار کارخانه ای را باید بوسیله کابل و لودر در وضعیت All SW+bootloader به رسیور منتقل کنید.پس از اتمام آپگرید رسیور را ریست فکتوری کنید.اگر رفع اشکال نشد باید توسط تعمیرکار آی سی فلش پروگرام شود.از خود نرم افزار جدید می توانید برای پروگرام فلش استفاده کنید.و نیاز به فایل فلش ندارید.

0A011F00_emu_1.5.08.rar (http://forum1.dreamlandint.com/attachment.php?attachmentid=547&d=1354887872)

0A011F00_1.3.86.rar

(http://forum1.dreamlandint.com/attachment.php?attachmentid=359&d=1340866803)موضوع مهم : مقاله آموزشی upgrade توسط پورت rs232 در مدل های M88 FULL HD PVR HDMI (http://forum1.dreamlandint.com/showthread.php?52-%D9%85%D9%82%D8%A7%D9%84%D9%87-%D8%A2%D9%85%D9%88%D8%B2%D8%B4%DB%8C-upgrade-%D8%AA%D9%88%D8%B3%D8%B7-%D9%BE%D9%88%D8%B1%D8%AA-rs232-%D8%AF%D8%B1-%D9%85%D8%AF%D9%84-%D9%87%D8%A7%DB%8C-M88-FULL-HD-PVR-HDMI)

rahtaban
12-20-2012, 08:07 AM
ممنون ...از پاسخ شما به هر روی درست کردم و دستگاه اومدش بالا .... خواهشی که دارم لطفا این پچ آخری را از روی سایت بر دارید.... به دلیل اینکه از وقتی روی دستگاه نصبش کردم دستگاه دچار هنگ های بسیاری شده ...ممنون

hamedsaba
12-20-2012, 08:45 AM
ممنون ...از پاسخ شما به هر روی درست کردم و دستگاه اومدش بالا .... خواهشی که دارم لطفا این پچ آخری را از روی سایت بر دارید.... به دلیل اینکه از وقتی روی دستگاه نصبش کردم دستگاه دچار هنگ های بسیاری شده ...ممنون
با سلام .
دوست عزیز پچ اخری هیچ مشکلی ندارد و خود بنده حتی با بک اپ استفاده می کنم شما در نصب پچ احتمالا مشکلاتی داشتید که به این شکل بوت می شود

tazehkar
12-20-2012, 08:53 AM

درود
درسته پچ جدید علی رغم داشتن امکانات جدید متاسفانه برای ریسیور مشکلاتی را به وجود می آورد از جمله توی قسمت fav ها :confused:

ADMIN
12-20-2012, 09:33 AM

به هیچ وجه مشکل هنگ در نرم افزار جدید وجود ندارد.قطعا در نصب نرم افزار موارد را درست رعایت نکردید.قبلا نیز اشاره کردیم اگر از بک آپ لیست کانال استفاده می کنید و دچار مشکل هستید,رسیور را ریست فکتوری کنید و کانال ها را سرچ نمایید.

ADMIN
12-20-2012, 09:37 AM
درود
درسته پچ جدید علی رغم داشتن امکانات جدید متاسفانه برای ریسیور مشکلاتی را به وجود می آورد از جمله توی قسمت fav ها :confused:

در رابطه با تغییرات در بخش fav برای چندمین بار است که متذکر می شوم.این تغییرات باید انجام می شد تا برخی امکانات اضافه شود.
این موضوع از پچ های آینده فیکس است و تغییراتی نخواهیم داشت.دیگر راجع به این موضوع روشن و واضح فکر نمی کنم نیاز به توضیح بیشتر و مجدد باشد.

siavash_skh
12-20-2012, 10:28 AM
دوستانی که با سویچر مشکل دارند:

من امروز سویچر 1 به 8 ایکس کروزر رو خریدم. عالی جواب می ده. بدون هیچ تاخیری ماهواره ها سویچ می شن و حتی بعضی فرکانس ها رو که سیگنال نداشتم الان دارم.

mayssam660
12-21-2012, 07:25 AM
درود ادمین جان من لیست جدید مطابق با این ورژن رو تهیه کردم با گروه بندی های جدید.ولی وقتی دیشب دستگاه رو خاموش کردم امروز صبح روشن کردم با کمال تعجب دیدم که هیچ کانالی رو ندارم و از همین لیست کانال جدید که بک آپ گرفته بودم استفاده کردم که متاسفانه دیدم تنها لیست اولم کانالهاش نمایش داده میشه و گروههای دیگه وجود دارن ولی توشون کانالی نیست.

siavash_skh
12-21-2012, 08:08 AM
درود ادمین جان من لیست جدید مطابق با این ورژن رو تهیه کردم با گروه بندی های جدید.ولی وقتی دیشب دستگاه رو خاموش کردم امروز صبح روشن کردم با کمال تعجب دیدم که هیچ کانالی رو ندارم و از همین لیست کانال جدید که بک آپ گرفته بودم استفاده کردم که متاسفانه دیدم تنها لیست اولم کانالهاش نمایش داده میشه و گروههای دیگه وجود دارن ولی توشون کانالی نیست.
پس کلا این ورژن مشکل داره. اون تغییرات توی فیوریت بندی باعث مشکل شده.
برای من هم دقیقا همین اتفاق میوفته. البته با لیست قدیم.
امیدوارم هر چه زودتر رفع شه.

ممنون دوست عزیز

mayssam660
12-21-2012, 09:46 AM
پس کلا این ورژن مشکل داره. اون تغییرات توی فیوریت بندی باعث مشکل شده.برای من هم دقیقا همین اتفاق میوفته. البته با لیست قدیم.امیدوارم هر چه زودتر رفع شه.ممنون دوست عزیزاین اتفاق واسه ورژن قبلی من هم رخ داده بود ولی ورژن جدید هم همینطوره

ADMIN
12-21-2012, 12:02 PM
این اتفاق واسه ورژن قبلی من هم رخ داده بود ولی ورژن جدید هم همینطوره

درود بر شما

لطفا یک بک آپ تهیه کنید و برای من در سایت قرار دهید.

siavash_skh
12-21-2012, 01:08 PM
این اتفاق واسه ورژن قبلی من هم رخ داده بود ولی ورژن جدید هم همینطوره
میثم جان لطفا شما لیستی رو که با ورژن جدید تهیه کردی برای ادمین قرار بده.

alizizo1992
12-21-2012, 07:24 PM
سلام . دوتا سوال دارماگه تو یه روز مجبور باشیم چهار یا پنج باردستگاه رو آپگرید کنیم البته به صورت اصولی و دقیق آیا برای آی سی فلش دستگاه مشکلی ایجاد میشه ؟آیا فلش ‏USb3 ‎‏ برای آپگرید خوب است؟‎ ‎

ADMIN
12-21-2012, 09:28 PM
سلام . دوتا سوال دارماگه تو یه روز مجبور باشیم چهار یا پنج باردستگاه رو آپگرید کنیم البته به صورت اصولی و دقیق آیا برای آی سی فلش دستگاه مشکلی ایجاد میشه ؟آیا فلش ‏USb3 ‎‏ برای آپگرید خوب است؟‎ ‎

درود بر شما

اگر تمامی نکات را رعایت کنید و از فلش مموری با سرعت استفاده نمایید هیچ مشکلی نخواهید داشت.بله خوب است و پیشنهاد می شود.

موضوع مهم : مقاله آموزش تست سرعت usb در مدل های M88 FULL HD PVR HDMI (http://forum1.dreamlandint.com/showthread.php?149-%D9%85%D9%82%D8%A7%D9%84%D9%87-%D8%A2%D9%85%D9%88%D8%B2%D8%B4-%D8%AA%D8%B3%D8%AA-%D8%B3%D8%B1%D8%B9%D8%AA-usb-%D8%AF%D8%B1-%D9%85%D8%AF%D9%84-%D9%87%D8%A7%DB%8C-M88-FULL-HD-PVR-HDMI)

mayssam660
12-22-2012, 05:15 AM
این هم لیست کانالها

ADMIN
12-22-2012, 10:47 AM
این هم لیست کانالها

بله بررسی شد و انشالاه در نرم افزار بعد این مشکل برطرف خواهد شد.

باتشکر

mayssam660
12-22-2012, 12:01 PM
بله بررسی شد و انشالاه در نرم افزار بعد این مشکل برطرف خواهد شد.باتشکرامکانش هست که بگین کی آماده میشه؟اگه بزودی نیست به نسخه قبلی برگردم.

siavash_skh
12-22-2012, 12:16 PM
بله بررسی شد و انشالاه در نرم افزار بعد این مشکل برطرف خواهد شد.

باتشکر

ممنون میشم ورژن اصلاحی برای این ورژن رو تو اولویت کاریتون قرار بدید.
چون اون امکان Channel History خیلی خوب بود.

یه نکته دیگه اینکه اگه می شه حتما این امکان Channel History به این شکل باشه که مثلا وقتی از کانال PMC توی Fav فارسی می ریم روکانال Sky Sport توی Fav ورزشی. با زدن دکمه ی زرد و انتخاب PMC برای برگشت به اون کانال. با بر گشتن روی PMC بازم در Fav فارسی بره نه اینکه بره تو All satellite ( یادم نیست که اینطوری بود یا نه ولی اگه نیست لطفا به این شکل باشه چون تنها در این صورت خیلی مفید و پر کاربرده) کسایی هم که فیویرت بندی ندارند که دیگه مشکلی نیست و تو همون لیستشون می مونن.

ممنون

BOM1391
12-22-2012, 12:52 PM
با سلام
آیا پچ رو میشه از خود رسیور دریافت کرد؟
اگر توی هفته چند بار کانالهارو سرچ کنیم برای دستگاه مشکلی بوجود میاد؟مثلا کانال یابی ضعیف بشه؟

ADMIN
12-22-2012, 03:49 PM
با سلام
آیا پچ رو میشه از خود رسیور دریافت کرد؟
اگر توی هفته چند بار کانالهارو سرچ کنیم برای دستگاه مشکلی بوجود میاد؟مثلا کانال یابی ضعیف بشه؟

درود بر شما

بله می توانید.usb مموری را داخل یکی از پورتهای usb کنید و در گزینه internet وارد بخش FTP شوید و پس از انتخاب گزینه Dreamland دکمه اوکی را بفشارید تا به سرور مجازی دریم لند متصل شوید.پس از اتصال گزینه software را اتخاب کنید و اوکی نمایید.با کلیک بر روی فایل نرم افزار می توانید آنرا دانلود کنید.فایل در فولدر download مموری ذخیره می شود.سرچ کانال متوالی در یک روز هیچ مشکلی برای رسیور پیش نمی آورد.

siavash_skh
12-23-2012, 07:33 AM
ممنون میشم ورژن اصلاحی برای این ورژن رو تو اولویت کاریتون قرار بدید.
چون اون امکان Channel History خیلی خوب بود.

یه نکته دیگه اینکه اگه می شه حتما این امکان Channel History به این شکل باشه که مثلا وقتی از کانال PMC توی Fav فارسی می ریم روکانال Sky Sport توی Fav ورزشی. با زدن دکمه ی زرد و انتخاب PMC برای برگشت به اون کانال. با بر گشتن روی PMC بازم در Fav فارسی بره نه اینکه بره تو All satellite ( یادم نیست که اینطوری بود یا نه ولی اگه نیست لطفا به این شکل باشه چون تنها در این صورت خیلی مفید و پر کاربرده) کسایی هم که فیویرت بندی ندارند که دیگه مشکلی نیست و تو همون لیستشون می مونن.

ممنون

ادمین عزیز این مورد اعمال شده ؟
اگه نه لطفا در نظر داشته باشید.

بازم ممنون از پشتیبانی خوبتون

omidvar
12-23-2012, 07:24 PM
اگر امکان دارد در برنامه بعدی نشان دهنده وولوم صدا به صورت عدد نمایش داده شود.با تشکر از پاسخگو بودنتان

ADMIN
12-24-2012, 10:10 AM
اگر امکان دارد در برنامه بعدی نشان دهنده وولوم صدا به صورت عدد نمایش داده شود.با تشکر از پاسخگو بودنتان

خیر این امکان میسر نیست.

siavash_skh
12-24-2012, 01:43 PM
خیر این امکان میسر نیست.

ادمین جان سوال من رو ندیدی ؟

ADMIN
12-24-2012, 05:19 PM
ادمین جان سوال من رو ندیدی ؟

این مسئله نیاز به بررسی دقیق دارد.

soheil_s
12-25-2012, 04:48 AM
سلام ادمین جان :
یه پیشنهاد دارم براتون در قسمت Infobar جلوی نوار زردرنگ Epg
علامت درصد اضافه کنید تا بتونیم بفهمیم دقیقا چقدر از برنامه باقی مونده .

با تشکر از گروه Dreamland

mayssam660
12-25-2012, 06:16 PM
درود خدمت ادمین جان در خصوص نسخه جدید دو چیز به ذهنم رسید.اول اینکه این قابلیت تاریخچه کانالها که اضافه شده عالیه منتها وقتی تو گروه خاصی هستیم و یکی از اون کانالهایی که تو لیست تاریخش هست رو انتخاب میکنیم تو لیست کلی کانالها میره و تو اون گروه مخصوص نمیره.اگه این قابلیت هم به این شکل تغییر پیدا کنه فکر کنم بهتر باشه و دوم اینکه احساس میکنم کیفیت کانالهای اچ دی پایین اومده دوستان هم نظرشون اینه یا من اشتباه میکنم؟سپاسگذارم

ADMIN
12-25-2012, 07:13 PM
سلام ادمین جان :
یه پیشنهاد دارم براتون در قسمت Infobar جلوی نوار زردرنگ Epg
علامت درصد اضافه کنید تا بتونیم بفهمیم دقیقا چقدر از برنامه باقی مونده .

درود بر شما

بررسی خواهد شد

ADMIN
12-25-2012, 07:15 PM
درود خدمت ادمین جان در خصوص نسخه جدید دو چیز به ذهنم رسید.اول اینکه این قابلیت تاریخچه کانالها که اضافه شده عالیه منتها وقتی تو گروه خاصی هستیم و یکی از اون کانالهایی که تو لیست تاریخش هست رو انتخاب میکنیم تو لیست کلی کانالها میره و تو اون گروه مخصوص نمیره.اگه این قابلیت هم به این شکل تغییر پیدا کنه فکر کنم بهتر باشه و دوم اینکه احساس میکنم کیفیت کانالهای اچ دی پایین اومده دوستان هم نظرشون اینه یا من اشتباه میکنم؟سپاسگذارم

درود بر شما

امکان ایجاد چنین چیزی میسر نیست.
مشکلی در کیفیت کانال ها بوجود نیامده است.

siavash_skh
12-26-2012, 07:58 AM
درود بر شما

امکان ایجاد چنین چیزی میسر نیست.
مشکلی در کیفیت کانال ها بوجود نیامده است.

خوب در این صورت واقعا این امکان تاریخچه کاربرد خاصی نخواهد داشت.
چون مشکل اصلی عوض کردن بین گروه های مختلف فیوریته. برای هر بار رفتن از یه کانال ورزشی به یه کانال فارسی باید گروه رو عوض کنیم.

با توجه به اینکه با زدن دکمه ی Recall بین گروه ها جابجا می شه به نظر می رسه می شه این امکان رو برای تاریخچه هم گذاشت. اگه نمی شد احتمالا باید با زدن دکمه ی Recall هم وارد لیست کلی کانال ها می شد. در حالی که این مورد برای دکمه ی Recall درسته !

hamedsaba
12-26-2012, 09:10 AM
با سلام به دوستان و ادمین .
نکته ای که بنده توجه نداشتم شما دیگه از تغییر ساعت به کلی راحت خواهید شد شما گزینه GMT را فعال کنید و +3/30 برای ایران انتخاب کنید متوجه می شوید ساعت دقیقا همان ساعت محلی است اما در مورد تغییر ساعت روی بعضی شبکه ها من متوجه شدم که شبکاتی که epg ندارن تغییر میکند ولی انهایی که epg دارن دقیقا ساعت محلی است . حتی رسیور هم کاملا از برق خاموش شود ساعت دقیقا باز همان حالت هست از ادمین هم تشکر می کنم .
فقط ادمین یک درخواستی دارم اینکه در قسمتی در رسیور منوی لیسک کانال به 3 قسمت تقسیم می شود که زیاد هم با تکی فرق نمی کند اگر شما منوی اوکی یا همان لیست کلی کانال هر جهت را بزرگ و این موارد مثل اضافه کردن اطلاعات برنامه در جلوی هر کانال در لیست کانال و افزایش نسان دادن میزان کارکتر نام شبکه ها باور کنید اکثر رسیور های اچ دی نام کارکتر کانالشون بیشتر از این حالت است شما نگاه کنید اسامی کانالهایی که یکم طولانی هستند را نمی شود تشخیص داد که کانال 1 یا 2 هست . این مورد جالب هست و آن را هم بررسی کنید . ضمنا توی این ورژن یک مشکل هست اونهم در قسمت ادیت کانال ها خیلی کند شده و خیلی گیر می کند این را هم بررسی کنید . با سپاس

ADMIN
12-26-2012, 09:09 PM
با سلام به دوستان و ادمین .
نکته ای که بنده توجه نداشتم شما دیگه از تغییر ساعت به کلی راحت خواهید شد شما گزینه GMT را فعال کنید و +3/30 برای ایران انتخاب کنید متوجه می شوید ساعت دقیقا همان ساعت محلی است اما در مورد تغییر ساعت روی بعضی شبکه ها من متوجه شدم که شبکاتی که epg ندارن تغییر میکند ولی انهایی که epg دارن دقیقا ساعت محلی است . حتی رسیور هم کاملا از برق خاموش شود ساعت دقیقا باز همان حالت هست از ادمین هم تشکر می کنم .
فقط ادمین یک درخواستی دارم اینکه در قسمتی در رسیور منوی لیسک کانال به 3 قسمت تقسیم می شود که زیاد هم با تکی فرق نمی کند اگر شما منوی اوکی یا همان لیست کلی کانال هر جهت را بزرگ و این موارد مثل اضافه کردن اطلاعات برنامه در جلوی هر کانال در لیست کانال و افزایش نسان دادن میزان کارکتر نام شبکه ها باور کنید اکثر رسیور های اچ دی نام کارکتر کانالشون بیشتر از این حالت است شما نگاه کنید اسامی کانالهایی که یکم طولانی هستند را نمی شود تشخیص داد که کانال 1 یا 2 هست . این مورد جالب هست و آن را هم بررسی کنید . ضمنا توی این ورژن یک مشکل هست اونهم در قسمت ادیت کانال ها خیلی کند شده و خیلی گیر می کند این را هم بررسی کنید . با سپاس

درود بر شما

ok هر دو مورد را بررسی خواهیم کرد.

admin-dl
12-28-2012, 02:05 PM
ممنون میشم من رو راهنمایی کنید این شبکه نشنال جئو گرافی فارسی در یاهست چرا قطع هستش با نام pgm4 بود اگه با کد biss باز میشه لطفا کدش رو بگید ممنون میشم

sm3man
12-28-2012, 07:11 PM
ممنون میشم من رو راهنمایی کنید این شبکه نشنال جئو گرافی فارسی در یاهست چرا قطع هستش با نام pgm4 بود اگه با کد biss باز میشه لطفا کدش رو بگید ممنون میشم
سلام دوست عزیز .این شبکه کلا قطعه ...

admin-dl
12-29-2012, 08:34 PM
ادمین جان من یک سوییچر 1 به 8 دیسکاوری گرفتم میخوام این سوییچر رو مچ کنم چطور باید مچ کنم چون گفتن این سوییچ با سوییچر 1 به 4 فرق میکنه اگه ممکنه راهنمایی کنید ممنون میشم

و برای استفاده از loop رسیور فرقی نمیکنه که سوییچر 1به 8 باشه یا 1 به 4 اخه از loop رسیور m88 برای رسیور استارست 150 دارم استفاده میکنم

و یک دیگه اونم اینکه بعضی وقتها سایت از سرور خارج میشه اگه ممکنه این مشکل سایت رو بر طرف کنید که دیگه سایت قطع نشه

با سپاس فراوان

babak83ji
12-30-2012, 12:04 PM

سلام دوست عزیز .این شبکه کلا قطعه ...

سلام
قطع که نیست
واسه ایران بیم نداره

ADMIN
12-30-2012, 12:08 PM
ادمین جان من یک سوییچر 1 به 8 دیسکاوری گرفتم میخوام این سوییچر رو مچ کنم چطور باید مچ کنم چون گفتن این سوییچ با سوییچر 1 به 4 فرق میکنه اگه ممکنه راهنمایی کنید ممنون میشم

و برای استفاده از loop رسیور فرقی نمیکنه که سوییچر 1به 8 باشه یا 1 به 4 اخه از loop رسیور m88 برای رسیور استارست 150 دارم استفاده میکنم

و یک دیگه اونم اینکه بعضی وقتها سایت از سرور خارج میشه اگه ممکنه این مشکل سایت رو بر طرف کنید که دیگه سایت قطع نشه

با سپاس فراوان

درود بر شما

شما باید diseqc را 1/8,2/8,3/8.... تنظیم کنید.
برای استفاده از loop باید در آن جهت و فرکانس سیگنال وجود داشته باشد تا بتوانید بصورت loop با رسیور دیگر استفاده کنید.
سایت و همچنین سرور در حال آپگرید است و اگر در مواقعی از روز دچار مشکل می شود به همین دلیل است و طی 3 یا 4 روز آینده مشکل کاملا برطرف خواهد شد.

sm3man
12-30-2012, 02:59 PM
سلام
قطع که نیست
واسه ایران بیم نداره

سلام .این شبکه بر روی 2 فرکانس در ماهواره یاهست روی ایر رفت که یکی از این فرکانس ها در ایران بیم داشت که این فرکانس قطع شده و فرکانس دیگه بر روی ایران بیم ندارد

BOM1391
01-01-2013, 08:00 AM
سلام
از کجا بفهمیم وقتی کانالی شطرنجی نشون میده به خاطر تنظیم نبودن دیش هست یا به خاطر پارازیت؟
چرابعضی از کانالها حتی با %20 گیرندگی به خوبی نشون میده ولی بعضی کانالها بالای 70% گیرندگی شطرنجی نشون میده؟
پچ بعدی کی میاد؟
با تشکر؟

ADMIN
01-01-2013, 11:01 AM
سلام
از کجا بفهمیم وقتی کانالی شطرنجی نشون میده به خاطر تنظیم نبودن دیش هست یا به خاطر پارازیت؟
چرابعضی از کانالها حتی با %20 گیرندگی به خوبی نشون میده ولی بعضی کانالها بالای 70% گیرندگی شطرنجی نشون میده؟
پچ بعدی کی میاد؟
با تشکر؟

درود بر شما

به منو تنظیمات آنتن رفته و فرکانس را چک کنید.اگر قطع و وصل متوالی و سریع داشته باشد مشکل از پارازیت و یا تنظیم نبودن دیش است.
فرکانس های s2 دارای سیگنال ضعیفتری هستند و نمایش کیفیت سیگنال به همین شکل است.ولی تاثیری در دریافت تصاویر نخواهد داشت.
بزودی منتشر می شود.

soheil_s
01-01-2013, 01:40 PM
سلام ادمین جان :
یه مشکل که خیلی وقته حل نشده ساعت ریسیور که هر موقع تنظیمش میکنم
چند دقیقه ای برای خودش جلو میره و به همین دلیل epg بعضی کانال هارو نمایش نمیده لطفا بررسی کنید .

ADMIN
01-01-2013, 05:55 PM
سلام ادمین جان :
یه مشکل که خیلی وقته حل نشده ساعت ریسیور که هر موقع تنظیمش میکنم
چند دقیقه ای برای خودش جلو میره و به همین دلیل epg بعضی کانال هارو نمایش نمیده لطفا بررسی کنید .

درود بر شما

ساعت رسیور را gmt on و 3:30+ قرار دهید.

omidvar
01-02-2013, 07:09 PM
ایا این رسیور قفل جهت روشن شدن رسیور دارد؟ایا امکان قفل کردن هر ماهوارهای را دارد؟اگر نه امکان ایجاد انها را در اینده دارد/

ADMIN
01-03-2013, 07:58 AM
ایا این رسیور قفل جهت روشن شدن رسیور دارد؟ایا امکان قفل کردن هر ماهوارهای را دارد؟اگر نه امکان ایجاد انها را در اینده دارد/

خیر ندارد امکان دارد در آینده در صورت امکان اضافه شود.

azari
01-03-2013, 05:20 PM
با سلام:
من بعد از ضبط کردن کانالی با فرمت tsکه میخوام بعدش ببینم 3 دقیقه پخش میکنه بعد دیگه تصویر ثابت و صدا هم ندارم.درضمن فایل رو توی کامپیوتر هم نگاه میکنم همین هستش.در ضمن فایل ضبط شده حجمش بالای1g هست ولی نشون نمیده.مشکل از فلش هستیا نوع ضبط کردن یا از رسیور؟

admin-dl
01-03-2013, 05:48 PM
ادمین جان لطفا در پچ بعدی زیر نویس رو درست کنید که بوسیله فلش میخواهیم فیلم ببینیم زیرنویسهارو از اخر شروع میکنه نشون میده

و در قسمت گوگل مپ تصویر خیلی بزرگ هستش و نوشتهاش رفته بیرون از صفحه نمایش لطفا بررسی کنید ممنون

و اگه ممکنه و میشه کاری کرد بجای نرم افزار media plyer نرم افزار km plyer رو قرار دهید خیلی بهتر میشه واقعا عالی میشه با این کار

و یک سوال دیگه من از سوییچر 8 جهته استفاده میکنم ولی نمیدونم اگه از loop دستگاه m88 استفاده کنم برای رسیور استارست 150 فرقی نمیکنه که از سوییپر 4 جهته استفاده پشتیبانی میکنه مشکلی پیش نمیاد برای خود دستگاه m88 و سوییچر 8 جهته و خود دستگاه استارست 150

موفق باشید

ADMIN
01-03-2013, 08:16 PM
با سلام:
من بعد از ضبط کردن کانالی با فرمت tsکه میخوام بعدش ببینم 3 دقیقه پخش میکنه بعد دیگه تصویر ثابت و صدا هم ندارم.درضمن فایل رو توی کامپیوتر هم نگاه میکنم همین هستش.در ضمن فایل ضبط شده حجمش بالای1g هست ولی نشون نمیده.مشکل از فلش هستیا نوع ضبط کردن یا از رسیور؟

درود بر شما

باید از فلش مموری های با کیفیت و دارای سرعت بسیار خوب استفاده کنید.

موضوع مهم : مقاله آموزش تست سرعت usb در مدل های M88 FULL HD PVR HDMI (http://forum1.dreamlandint.com/showthread.php?149-%D9%85%D9%82%D8%A7%D9%84%D9%87-%D8%A2%D9%85%D9%88%D8%B2%D8%B4-%D8%AA%D8%B3%D8%AA-%D8%B3%D8%B1%D8%B9%D8%AA-usb-%D8%AF%D8%B1-%D9%85%D8%AF%D9%84-%D9%87%D8%A7%DB%8C-M88-FULL-HD-PVR-HDMI)

ADMIN
01-03-2013, 08:22 PM
ادمین جان لطفا در پچ بعدی زیر نویس رو درست کنید که بوسیله فلش میخواهیم فیلم ببینیم زیرنویسهارو از اخر شروع میکنه نشون میده

و در قسمت گوگل مپ تصویر خیلی بزرگ هستش و نوشتهاش رفته بیرون از صفحه نمایش لطفا بررسی کنید ممنون

و اگه ممکنه و میشه کاری کرد بجای نرم افزار media plyer نرم افزار km plyer رو قرار دهید خیلی بهتر میشه واقعا عالی میشه با این کار

و یک سوال دیگه من از سوییچر 8 جهته استفاده میکنم ولی نمیدونم اگه از loop دستگاه m88 استفاده کنم برای رسیور استارست 150 فرقی نمیکنه که از سوییپر 4 جهته استفاده پشتیبانی میکنه مشکلی پیش نمیاد برای خود دستگاه m88 و سوییچر 8 جهته و خود دستگاه استارست 150

موفق باشید

درود بر شما

امکان ایحاد تغییرات در مواردی که عنوان کردید میسر نیست.
در زمان استفاده از loop شما فقط می توانید فرکانس های هم پولاریته را داشته باشید.ضمن اینکه باید از loop m88 به ورودی آنتن رسیور دیگر ارتباط برقرار کنید که عملا دیگر نمی توانید از دیش های متصل شده به رسیور دیگر استفاده نمایید.

hamedsaba
01-05-2013, 05:59 AM
با سلام ادمین .
پچ جدید خوب هست و موارد خوبی دارد ولی فقط شماره 214 توی اینفوبار بعضی کانال ها میفته که یک باگ هست و انرا برطرف کنید . (اونهایی که اطلاعات ندارن ) .
ضمنا در پچ های اتی این مواردی که قبلا گفتم اجر بشه دیگه رسیور کاملا متکامل میشه :
1- حل مشکل EPG ئ اجرای آن در تمام جهات .
2- نمایش fav list به صورت لیست کانال ها Sat list .
3- ایجاد تنوع در اینفوبار مثلا لوگوی اچ دی را کنار مربع ها قرار دهید و همچنین میزان نمایش اسم کانال را بیشتر کنید که مثلا این کانال در این شرایط هر دو mmx premier نشان میده در صورتی که یکی کانال 1 و دومی 2 ان کانا است .
4- کانال RT Arabic HD در جهت بدر صدا ندارد این را بررسی فرمایید .
5- حذف سه لیست شدن لیست کانال و ایجاد لیست کانال ها به صورت وسیع با اپشن EPG روبروی کانال و نمایش کامل اسامی کانال ها .
6- لوگوی SCRAMBLED در اینفوبار را جدا و مثل لیست کانال در اینفوبار قرار دهید .
7- ایجاد امکان تغییر اختیاری فونت متن در رسیور مثلا اندازه فونت زیاد یا کم یا شکل آن تغییر کند ( این اپشن در اکثر رسیور های اچ دی هست ) .
8- حل مشکل ایجاد کانال های تکراری در استفاده مداوم از سرچ BLIND SCAN .
9- افزودن دستورالعملی برای اجرای لوگوهای کانال با پسوند png,icon , از فلش مموری یا هارد در اینفوبار ( اجرای این اپشن بسیار زیبا و فوق العاده است اگر اجرا بشود دریم لند روی دست همه رسیور ها خواهد زد )
10 - بستن بالاترین کیفیت منو در رزولوشن 576i . اگر در ان شرایط ببندید دیگر در این رزولوشن کیفیت منو پایین نیست و در رزولوشن بالا هم همان هست .
11 - فرق دقیق گزینه 13.5/18.5 و 13/18 ان برای النبی دقیقا برای چیست ؟
12 - مشکل اجرای گزینه های more و schedule برای epg حل کنید .
در اخر از زحمات شما و تیم دریم لند تشکر میکنم .

ADMIN
01-05-2013, 06:37 AM
با سلام ادمین .
پچ جدید خوب هست و موارد خوبی دارد ولی فقط شماره 214 توی اینفوبار بعضی کانال ها میفته که یک باگ هست و انرا برطرف کنید . (اونهایی که اطلاعات ندارن ) .
ضمنا در پچ های اتی این مواردی که قبلا گفتم اجر بشه دیگه رسیور کاملا متکامل میشه :
1- حل مشکل EPG ئ اجرای آن در تمام جهات .
2- نمایش fav list به صورت لیست کانال ها Sat list .
3- ایجاد تنوع در اینفوبار مثلا لوگوی اچ دی را کنار مربع ها قرار دهید و همچنین میزان نمایش اسم کانال را بیشتر کنید که مثلا این کانال در این شرایط هر دو mmx premier نشان میده در صورتی که یکی کانال 1 و دومی 2 ان کانا است .
4- کانال RT Arabic HD در جهت بدر صدا ندارد این را بررسی فرمایید .
5- حذف سه لیست شدن لیست کانال و ایجاد لیست کانال ها به صورت وسیع با اپشن EPG روبروی کانال و نمایش کامل اسامی کانال ها .
6- لوگوی SCRAMBLED در اینفوبار را جدا و مثل لیست کانال در اینفوبار قرار دهید .
7- ایجاد امکان تغییر اختیاری فونت متن در رسیور مثلا اندازه فونت زیاد یا کم یا شکل آن تغییر کند ( این اپشن در اکثر رسیور های اچ دی هست ) .
8- حل مشکل ایجاد کانال های تکراری در استفاده مداوم از سرچ BLIND SCAN .
9- افزودن دستورالعملی برای اجرای لوگوهای کانال با پسوند png,icon , از فلش مموری یا هارد در اینفوبار ( اجرای این اپشن بسیار زیبا و فوق العاده است اگر اجرا بشود دریم لند روی دست همه رسیور ها خواهد زد )
10 - بستن بالاترین کیفیت منو در رزولوشن 576i . اگر در ان شرایط ببندید دیگر در این رزولوشن کیفیت منو پایین نیست و در رزولوشن بالا هم همان هست .
11 - فرق دقیق گزینه 13.5/18.5 و 13/18 ان برای النبی دقیقا برای چیست ؟
12 - مشکل اجرای گزینه های more و schedule برای epg حل کنید .
در اخر از زحمات شما و تیم دریم لند تشکر میکنم .

درود بر شما

دوست عزیز قبل از پاسخگویی به سوالات شما باید یک نکته مهم را به اطلاع شما و کاربران عزیز برسانم,بسیاری از پیشنهادات شما مربوط به قابلیتهای CPU می شود که فراهم شدن آنها بدلیل عدم پشتیبانی CPU میسر نیست.سعی ما همیشه فراهم آوردن بهترین هاست ولی به یک شرط آنهم پشتیبانی CPU از آنچه ما مدنظر داریم.
مورد اول بررسی می شود.
1- مورد epg در حال حاضر مشکلی ندارد و فعالا امکان تغییر در این بخش میسر نیست.
2- بررسی می شود.
3- در حال حاضر نمایش لوگوی HD مشکلی ندارد و نام کانال ها نیز بصورت اتورول نمایش داده می شود.
4- بررسی می شود.
5- امکان آن میسر نیست.
6- نیاز به تغییر نیست.
7- بررسی می شود اما امکان ایجاد آن بسیار ضعیف است.
8- در رابطه با این موضوع قبلا توضیح داده بودم.اگر همیشه از BLIND SCAN استفاده کنید چنین مشکلی نخواهید داشت.
9- امکان ایجاد چنین قابلیتی میسر نیست.
10- بررسی خواهد شد.
11- بعضی از ال ان بی ها با ولتاژ 13/18 کار می کنند و بعضی نیز با 13.5/18.5 در واقع این بدلیل تلورانس ولتاژ ال ان بی است.
12- بررسی خواهد شد.
ما هم از لطف و محبت شما و سایر کاربران عزیز متشکریم.

سربلند باشید

tazehkar
01-05-2013, 02:15 PM
درود
آدمین عزیز بسیار سپاسگزارم از نرم افزار جدید مخصوصا حل شدن مشکل fav ها. یک درخواست داشتم که قبلا هم خدمتتان عنوان کردم اگر گزینه وی پی ان در نرم افزار فیکس و ایجاد شود مخصوصا برای استفاده از یوتیوب بسیار عالی است بدون استفاد از وی پی ان این امکان خوب (یوتیوب)در ایران بلا اسفاده می باشد. همچنین با توجه به ایجاد قابلیتهای جدید به نظر من گنجاندن یک بروزر جهت دسترسی به اینترنت امکان پذیر باشد.

یه سئوال دیگه آیا این ریسیور امکان dvb-t را داره؟

سپاس

ADMIN
01-05-2013, 03:48 PM
درود
آدمین عزیز بسیار سپاسگزارم از نرم افزار جدید مخصوصا حل شدن مشکل fav ها. یک درخواست داشتم که قبلا هم خدمتتان عنوان کردم اگر گزینه وی پی ان در نرم افزار فیکس و ایجاد شود مخصوصا برای استفاده از یوتیوب بسیار عالی است بدون استفاد از وی پی ان این امکان خوب (یوتیوب)در ایران بلا اسفاده می باشد. همچنین با توجه به ایجاد قابلیتهای جدید به نظر من گنجاندن یک بروزر جهت دسترسی به اینترنت امکان پذیر باشد.

سپاس

درود بر شما

دوست عزیز متاسفانه امکان ایجاد آن در نرم افزار میسر نیست.زیرا cpu آنرا پشتیبانی نمی کند.مطمئنا اگر این قابلیت پشتیبانی می شد ما خیلی زودتر آنرا فراهم می کردیم.

mayssam660
01-05-2013, 08:15 PM
درود ادمین جان و تشکر بابت پچ جدید که خیلی زودتر ارایه شد.سوالی دارم و اون اینه که بک آپ کانال پچ های قبلی در پچ جدید قابل استفاده هست؟سپاسگذارم

soheil_s
01-06-2013, 07:12 AM
سلام ادمین جان : یه پیشنهاد داشتم براتون :

اگه امکانش هست در سایر قسمت های منو مثل Internet و Service امکان گذاشتن قفل فراهم کنید .

soheil_s
01-06-2013, 07:15 AM
سلام ادمین جان راستی یه مشکل بعضی وقت ها وقتی کانالهارو ویرایش می کنم پیغام ذخیره تغییرات ظاهر نمیشه !

ADMIN
01-06-2013, 08:16 AM
درود ادمین جان و تشکر بابت پچ جدید که خیلی زودتر ارایه شد.سوالی دارم و اون اینه که بک آپ کانال پچ های قبلی در پچ جدید قابل استفاده هست؟سپاسگذارم

درود بر شما

می توانید چک کنید.ولی احتمالا مشکلی نخواهید داشت.

ADMIN
01-06-2013, 08:17 AM
سلام ادمین جان راستی یه مشکل بعضی وقت ها وقتی کانالهارو ویرایش می کنم پیغام ذخیره تغییرات ظاهر نمیشه !

درود بر شما

بررسی خواهد شد.

soheil_s
01-06-2013, 10:13 AM
سلام ادمین جان : یه پیشنهاد داشتم براتون :

اگه امکانش هست در سایر قسمت های منو مثل Internet و Service امکان گذاشتن قفل فراهم کنید .

omidvar
01-06-2013, 07:45 PM
در برنامه جدید در رسیور من گزینه google map وجود ندارد ونشان دهنده اب و هوا هم کار نمیکند!!!

ADMIN
01-06-2013, 08:43 PM
در برنامه جدید در رسیور من گزینه google map وجود ندارد ونشان دهنده اب و هوا هم کار نمیکند!!!

مشکلی ندارد.نرم افزار را مجدد نصب کنید.حالت آپگرید AllSW+bootloader .پس از اتمام آپگرید رسیور را تنظیم کارخانه یا ریست فکتوری کنید.

mayssam660
01-07-2013, 07:55 PM
با درود دوباره.خواستم خدمت ادمین گرامی بگم در پچ جدید سرعت دستگاه به نظرم بیشتر شده و عملکرد کار با منوها مخصوصا سرعت تعویض کانالها بیشتر شده.

ADMIN
01-07-2013, 08:25 PM
با درود دوباره.خواستم خدمت ادمین گرامی بگم در پچ جدید سرعت دستگاه به نظرم بیشتر شده و عملکرد کار با منوها مخصوصا سرعت تعویض کانالها بیشتر شده.

درود بر شما

بله دوست عزیز این مسئله در نرم افزار جدید لحاظ شده است.

omidvar
01-08-2013, 08:50 AM
ایا امکان این وجود دارد موقعی که با فلاش در حال دیدن فیلم هستیم بتوانیم زمان را انتخاب کنیم به این صورت که مثلا از دقیقه 30 یا40 یا هر زمانی دیگر از فیلم را ببینیم؟با تشکر

ADMIN
01-08-2013, 03:14 PM
ایا امکان این وجود دارد موقعی که با فلاش در حال دیدن فیلم هستیم بتوانیم زمان را انتخاب کنیم به این صورت که مثلا از دقیقه 30 یا40 یا هر زمانی دیگر از فیلم را ببینیم؟با تشکر

می توانید با کلیدهای چپ و راست مرکزی ریموت زمان فیلم را به مقداری که لازم دارید جلو یا عقب برده و دکمه ok را بزنید.

soheil_s
01-08-2013, 03:46 PM
ادمین جان یه سوال آیا این m88 فرکانس های 4k را هم پشتیبانی میکند ؟

tazehkar
01-08-2013, 04:52 PM
درود

آیا این ریسیور امکان
dvb-t را داره؟

ADMIN
01-08-2013, 05:36 PM
ادمین جان یه سوال آیا این m88 فرکانس های 4k را هم پشتیبانی میکند ؟

کلیه فرکانس های dvb-s,dvb-s2 پشتیبانی می شود.

ADMIN
01-08-2013, 05:39 PM
درود

آیا این ریسیور امکان
dvb-t را داره؟

درود بر شما

خیر ندارد.

lovex
01-08-2013, 10:06 PM
با سلام به ادمین.
ایا امکان عوض کردن بک گراند یا عکس قسمت پخش رادیویی رسیور هست؟

omidvar
01-09-2013, 06:05 AM
می توانید با کلیدهای چپ و راست مرکزی ریموت زمان فیلم را به مقداری که لازم دارید جلو یا عقب برده و دکمه ok را بزنید.
اینو میدونستم ولی ایا امکان انتخاب زمان در اینده وجود دارد؟با تشکر مجدد

ADMIN
01-09-2013, 12:46 PM
با سلام به ادمین.
ایا امکان عوض کردن بک گراند یا عکس قسمت پخش رادیویی رسیور هست؟

درود بر شما

خیر این امکان میسر نیست.

ADMIN
01-09-2013, 12:47 PM
اینو میدونستم ولی ایا امکان انتخاب زمان در اینده وجود دارد؟با تشکر مجدد

امکان دارد در آینده اضافه شود.

mayssam660
01-10-2013, 09:50 AM
لیست جدیدکانال با گروه بندی های متنوع و مطابق باپچ جدید در قسمت لیست کانالها قرار گرفت.سپاس از ادمین بخاطر رفع مشکل گروه بندی.

arming
01-10-2013, 12:22 PM
Admin عزیز و زحمت ** از بابت تمام زحماتتون ممنون.سوالم اینه که این قانون مربوط به کپی رایت که ظبط از کانالهای کارتی با رسیور و پخش در pc هنوز حل نشده و تا کی حل میشه.من هر از چند گاهی میپرسم شما جواب میدید هر بار شرکت دریم لند تصمیم گرفت ما در برنامه و پچ جدید فیکس میکنیم.خواستم بدونم این موضوع سرکاریه.دوربین مخفیه چیه.ایا این مشکل در اینده قابل حله یا نه هیچ وقت با cpu ali 3606
قابل حل نی؟؟؟؟؟
چون شرکتی مثل - در جدید ترین رسیور خود که از cpu ali استفاده میکنه دیگه این مشکل وجود ندارد.
بابت همه چی ممنون

ADMIN
01-10-2013, 01:34 PM
admin عزیز و زحمت ** از بابت تمام زحماتتون ممنون.سوالم اینه که این قانون مربوط به کپی رایت که ظبط از کانالهای کارتی با رسیور و پخش در pc هنوز حل نشده و تا کی حل میشه.من هر از چند گاهی میپرسم شما جواب میدید هر بار شرکت دریم لند تصمیم گرفت ما در برنامه و پچ جدید فیکس میکنیم.خواستم بدونم این موضوع سرکاریه.دوربین مخفیه چیه.ایا این مشکل در اینده قابل حله یا نه هیچ وقت با cpu ali 3606
قابل حل نی؟؟؟؟؟
چون شرکتی مثل- در جدید ترین رسیور خود که از cpu ali استفاده میکنه دیگه این مشکل وجود ندارد.
بابت همه چی ممنون

درود بر شما

دوست گرامی این مسئله از طرف ما نیست.کمپانی ali این قانون را قرار داده و ما بی تفصیریم.تمامی تولیدات جدید شرکت ali همگی دارای این قانون هستند و چنین چیزی نیست.
اگر کمپانی ali این قانون را بردارد می توان آنرا حل کرد در غیر اینصورت خیر.

سربلند باشید

soheil_s
01-11-2013, 04:40 PM
سلام ادمین جان یه مشکل :
چند وقته که رسیور رو بعضی از کانال ها بعضی وقت ها هنگ میکنه مثل کانال HBO HD و Gem Tv و چند ثانیه طول میکشه تا کانال عوض شه لطفا بررسی کنید !

hamedsaba
01-11-2013, 04:55 PM
سلام ادمین جان یه مشکل :
چند وقته که رسیور رو بعضی از کانال ها بعضی وقت ها هنگ میکنه مثل کانال HBO HD و Gem Tv و چند ثانیه طول میکشه تا کانال عوض شه لطفا بررسی کنید !

بلی بنده هم تایید میکنم روی بعضی کانال ها چند ثانیه گیر میکنه و این مشکل هم در قسمت language setting و همون داشتن مشکل در بخش epg است که یک باگ دارد امیدوارم این مورد با دقت بررسی شود .ضمنا توی این ورژن سی سی کم تقریبا دیگر نیاز به ریستارت ندارد و عالی شده و از ادمین سپاسگزارم .

ADMIN
01-11-2013, 07:20 PM
بلی بنده هم تایید میکنم روی بعضی کانال ها چند ثانیه گیر میکنه و این مشکل هم در قسمت language setting و همون داشتن مشکل در بخش epg است که یک باگ دارد امیدوارم این مورد با دقت بررسی شود .ضمنا توی این ورژن سی سی کم تقریبا دیگر نیاز به ریستارت ندارد و عالی شده و از ادمین سپاسگزارم .

بسیار خوب بررسی خواهد شد.

باتشکر
سربلند باشید

ajwan
01-11-2013, 07:57 PM
با درود خدمت آمین عزیز و همه ی دوستان گرامی
من هم تایید میکنم که سیسیکم عالی عالیه و بهتر از این نمیشه من اصلا فریز ندارم دست مریزاد آدمین عزیز

mayssam660
01-11-2013, 09:25 PM
درود و خسته نباشید خدمت ادمین گرامیهمانطور که قبلا هم چندین بار این موضوع مطرح شد خواستم دوباره بگم که اگه از لحاظ سخت افزاری امکان داره قابلیت pip رو در پچ بعدی لحاظ کنین چون دیدم محصول جدید این شرکت این قابلیت رو داره و خیلی حسرت خوردم! و اینکه نمایش زیرنویس برای فرمت های بیشتری پشتیبانی بشه.سپاسگذارم

ADMIN
01-12-2013, 08:37 AM
درود و خسته نباشید خدمت ادمین گرامیهمانطور که قبلا هم چندین بار این موضوع مطرح شد خواستم دوباره بگم که اگه از لحاظ سخت افزاری امکان داره قابلیت pip رو در پچ بعدی لحاظ کنین چون دیدم محصول جدید این شرکت این قابلیت رو داره و خیلی حسرت خوردم! و اینکه نمایش زیرنویس برای فرمت های بیشتری پشتیبانی بشه.سپاسگذارم

درود بر شما

متاسفانه امکان ایجاد pip در نرم افزار میسر نیست.زیرا این قابلیت به cpu بستگی دارد که پشتیبانی نمی شود.در تمامی تولیدات جدید شرکت ali پشتیبانی نمی شود.

viking
01-12-2013, 11:13 AM
سلام
دوستان یه سوال داشتم، اگه سرور سیسیکم رو به صورت آدرس مثل cccam78.com وارد کنیم مشکلی پیش نمیاد؟ یا اینکه حتما باید ار آدرس آی پی استفاده کرد؟ کدوم روش بهتره؟
با تشکر

ADMIN
01-13-2013, 10:35 AM
سلام
دوستان یه سوال داشتم، اگه سرور سیسیکم رو به صورت آدرس مثل cccam78.com وارد کنیم مشکلی پیش نمیاد؟ یا اینکه حتما باید ار آدرس آی پی استفاده کرد؟ کدوم روش بهتره؟
با تشکر

درود بر شما

خیر مشکلی پیش نخواهد آمد.بعضی از اکانتها بصورت ip است و بعضی دیگر بصورت آدرس.

apantis
01-13-2013, 10:38 AM
آدمین عزیز از این طریق خواستم تشکری بکنم از شما و تیم نرم افزاری دریملند
واقعا با پچ جدید بسیاری از مشکلات خصوصا سیسیکم برطرف شد فقط بحث تاخیر روی تعویض برخی کانالها مشاهده میشه که اونهم مطمعنا در پچ جدید برطرف میشه
بازهم از زحماتتون بینهایت سپاسگذارم

hamedsaba
01-13-2013, 04:19 PM
درود بر شما ادمین .
ادمین شرکت دریم لند قصد نداره النبی اچ دی و موارد دیگر بسازه و به بازار بده . چون النبی با کیفیت به خصوص اچ دی اصلا تقریبا نیست همش تقلبی و بی کیفیتن .

Prana
01-13-2013, 07:32 PM
ادمین گرامی سلام. بنده رسیورم رو از ورژن 1.4.39 به آخرین نسخه آپگیرید کردم ولی آلان دستگاه بالا نمیاد. وقتی رسیور رو روشن میکنم بر روی پنل می نویسه boot ولی پس از اون یک خط ممتد نشون میده و دستگاه در همین حالت می مونه

ADMIN
01-13-2013, 07:43 PM
درود بر شما ادمین .
ادمین شرکت دریم لند قصد نداره النبی اچ دی و موارد دیگر بسازه و به بازار بده . چون النبی با کیفیت به خصوص اچ دی اصلا تقریبا نیست همش تقلبی و بی کیفیتن .

درود بر شما

بله در برنامه های شرکت وجود دارد.lnb های شرکت دریم لند واقعا از نظر کیفیت و دقت از بهترینها حتی در سطح جهان خواهد بود.ما این نوید را به شما خوبان می دهیم که کیفیتی فرای آن چیزی که تصور می کنید خواهد داشت.

سربلند باشید

ADMIN
01-13-2013, 07:48 PM
ادمین گرامی سلام. بنده رسیورم رو از ورژن 1.4.39 به آخرین نسخه آپگیرید کردم ولی آلان دستگاه بالا نمیاد. وقتی رسیور رو روشن میکنم بر روی پنل می نویسه boot ولی پس از اون یک خط ممتد نشون میده و دستگاه در همین حالت می مونه

درود بر شما نرم افزار کارخانه ای را باید بوسله لودر و کابل آپگرید به رسیور منتقل کنید.دقت داشته باشید کاملا مطابق آموزش انجام شود.

موضوع مهم : مقاله آموزشی upgrade توسط پورت rs232 در مدل های M88 FULL HD PVR HDMI (http://forum1.dreamlandint.com/showthread.php?52-%D9%85%D9%82%D8%A7%D9%84%D9%87-%D8%A2%D9%85%D9%88%D8%B2%D8%B4%DB%8C-upgrade-%D8%AA%D9%88%D8%B3%D8%B7-%D9%BE%D9%88%D8%B1%D8%AA-rs232-%D8%AF%D8%B1-%D9%85%D8%AF%D9%84-%D9%87%D8%A7%DB%8C-M88-FULL-HD-PVR-HDMI)
موضوع مهم : لودر,ابزار و نرم افزارهای کاربردی مدل های m88 full hd pvr hdmi (http://forum1.dreamlandint.com/showthread.php?12-%D9%84%D9%88%D8%AF%D8%B1-%D8%A7%D8%A8%D8%B2%D8%A7%D8%B1-%D9%88-%D9%86%D8%B1%D9%85-%D8%A7%D9%81%D8%B2%D8%A7%D8%B1%D9%87%D8%A7%DB%8C-%DA%A9%D8%A7%D8%B1%D8%A8%D8%B1%D8%AF%DB%8C-%D9%85%D8%AF%D9%84-%D9%87%D8%A7%DB%8C-m88-full-hd-pvr-hdmi) بعد از اینکه مشکل برطرف شد می توانید از همین طریق نرم افزار جدید را نصب کنید.

Prana
01-14-2013, 08:57 AM
مشکل برطرف شد. اما:
هنگامی که رسیور بالا میاد بر روی تصویر تلویزیون نقاط کوچکی دیده میشن که بسیار عجیبه
چند مرتبه هنگامی که رسیور رو روشن کردم پس از نوشتن عبارت Boot بر روی پنل رسیور خود به خود به حالت استند بای رفت! به نظر شما مشکل سخت افزاریه ؟؟

ADMIN
01-14-2013, 10:16 AM
مشکل برطرف شد. اما:
هنگامی که رسیور بالا میاد بر روی تصویر تلویزیون نقاط کوچکی دیده میشن که بسیار عجیبه
چند مرتبه هنگامی که رسیور رو روشن کردم پس از نوشتن عبارت Boot بر روی پنل رسیور خود به خود به حالت استند بای رفت! به نظر شما مشکل سخت افزاریه ؟؟

باید بعد از آپگرید رسیور با نرم افزار جدید ریست فکتوری کنید.خیر این مسئله مشکل سخت افزاری نیست.

hamedsaba
01-14-2013, 03:57 PM
با سلام ادمین .
اگر میشه قابلیت اتورول بودن اسم کانال در اینفوبار برای کانال هایی که اسم طولانی دارند در ورژن های جدید قرار بدهید . با سپاس

MAYA
01-15-2013, 06:49 AM

این موضوع برای من هم پیش اومده بود
دوست عزیز در اینجور مواقع از روی کنترل دکمه v-format رو بزنید و از حالت auto خارج کنید سپس با اومدن تصویر تنظیماتتون رو به حالت مورد نظر برگردونید

sina 91
01-15-2013, 02:30 PM
با سلام خدمت ادمين عزيز
احتراما" بنظر اينجانب كيفيت تصوير اينفوبار (نوار آبي رنگي كه هنگام تعويض كانال در زير تصوير نمايش داده ميشود) نسبت به چند ورژن گذشته پايين آمده است .
قبلا" هنگاميكه پخش تصوير را 1080 انتخاب ميكردم ، كيفيت تصوير اين نوار خيلي خوب بود و زمانيكه پخش تصوير 570 انتخاب ميشد ، كيفيت آن افت ميكرد. لطفا"
بررسي فرماييد
با تشكر

azari
01-15-2013, 02:30 PM
با درود خدمت آمین عزیز و همه ی دوستان گرامی
من هم تایید میکنم که سیسیکم عالی عالیه و بهتر از این نمیشه من اصلا فریز ندارم دست مریزاد آدمین عزیز

کدام سیسیکم رو میفرمایید که عالیه؟لطفا به ماهم بگید

ADMIN
01-15-2013, 06:21 PM
با سلام خدمت ادمين عزيز
احتراما" بنظر اينجانب كيفيت تصوير اينفوبار (نوار آبي رنگي كه هنگام تعويض كانال در زير تصوير نمايش داده ميشود) نسبت به چند ورژن گذشته پايين آمده است .
قبلا" هنگاميكه پخش تصوير را 1080 انتخاب ميكردم ، كيفيت تصوير اين نوار خيلي خوب بود و زمانيكه پخش تصوير 570 انتخاب ميشد ، كيفيت آن افت ميكرد. لطفا"
بررسي فرماييد
با تشكر

درود بر شما

بررسی شد و چنین مشکلی وجود ندارد.

omidvar
01-15-2013, 08:17 PM
دوست عزیز بالاغره چه موقعی usb wifi وارد بازار میشه ودست دوستان را میگیرد؟

hamedsaba
01-15-2013, 08:35 PM
با سلام ادمین .
در ورژن جدید اگر امکان اتو رول کردن نام کانال در اینفوبار انجام بشه عالی میشه به خصوص برای کانال هایی با نام طولانی . ضمنا پروایدر پکیج یا همان نام فرستنده فرکانس cas هم در انفوبار اضافه کنید . موفق باشید

12king
01-16-2013, 08:34 AM
سلام وخسته نباشي يك مشكلي كه من هنوز نتوستم حل كنم اينه كه اخرين برنامه نصب كردمموقع ركورد كردن فايل ضبط شده هماهنگ نيست منظورم صدا و تصوير عقب وجلو و گاهي تند تند ميخونه اگر ممكنه راهنمايي فرماييد

ADMIN
01-16-2013, 09:38 AM
دوست عزیز بالاغره چه موقعی usb wifi وارد بازار میشه ودست دوستان را میگیرد؟

انشالاه خیلی زود فکر می کنم تا 10 روز آینده این اتفاق بیافتد.

ADMIN
01-16-2013, 09:39 AM
با سلام ادمین .
در ورژن جدید اگر امکان اتو رول کردن نام کانال در اینفوبار انجام بشه عالی میشه به خصوص برای کانال هایی با نام طولانی . ضمنا پروایدر پکیج یا همان نام فرستنده فرکانس cas هم در انفوبار اضافه کنید . موفق باشید

درود بر شما

بررسی خواهد شد.

ADMIN
01-16-2013, 09:41 AM
سلام وخسته نباشي يك مشكلي كه من هنوز نتوستم حل كنم اينه كه اخرين برنامه نصب كردمموقع ركورد كردن فايل ضبط شده هماهنگ نيست منظورم صدا و تصوير عقب وجلو و گاهي تند تند ميخونه اگر ممكنه راهنمايي فرماييد

درود بر شما

سرعت فلش مموری شما پایین است.باید از فلش مموریهای دارای سرعت زیاد و اصل استفاده کنید.

admin-dl
01-16-2013, 11:39 AM
با درود یک سوال دارم من میخوام یک usb wi fi بخرم ولی نمیدونم چه مدلی باید بخرم که به رسیور full hd m88 بخوره و سرعت و کیفیت خوبی داشته باشه ممنون میشم راهنمایی کنید

ADMIN
01-16-2013, 02:33 PM
با درود یک سوال دارم من میخوام یک usb wi fi بخرم ولی نمیدونم چه مدلی باید بخرم که به رسیور full hdm88 بخوره و سرعت و کیفیت خوبی داشته باشه ممنون میشم راهنمایی کنید

http://forum1.dreamlandint.com/showthread.php?23-%D9%85%D8%B4%D8%A7%D9%88%D8%B1%D9%87-%D9%BE%D8%B1%D8%B3%D8%B4-%D9%88-%D9%BE%D8%A7%D8%B3%D8%AE-%D8%A8%D9%87-%D8%B3%D9%88%D8%A7%D9%84%D8%A7%D8%AA-%D9%88-%D9%85%D8%B4%DA%A9%D9%84%D8%A7%D8%AA-%D9%85%D8%AF%D9%84-%D9%87%D8%A7%DB%8C-m88-full-hd-pvr-hdmi&p=2920#post2920

MAYA
01-16-2013, 07:45 PM
ایا قطع شدن تصویر وقتی یک کانال با سیستم Biss کد میشه به مدت ۶ ـ ۷ ثانیه طبیعیه؟
برای مثال کانال TRT HD موقع پخش فوتبال ها

ADMIN
01-17-2013, 05:12 PM
ایا قطع شدن تصویر وقتی یک کانال با سیستم Biss کد میشه به مدت ۶ ـ ۷ ثانیه طبیعیه؟
برای مثال کانال TRT HD موقع پخش فوتبال ها

درود بر شما

امکان دارد این مشکل از خود شبکه باشد.ولی طبیعی نیست.
کانال هایی که با سیستم biss کد می شود بخوبی باز می شود و مشکلی ندارد.

mayssam660
01-18-2013, 03:35 PM
با درود خدمت ادمین و دوستان.ادمین جان علت تاخیر بین فشار دادن دکمه ضبط و ضبط کردن چیه و آیا امکان کم کردن این تاخیر هست یا نه؟سپاسگزارم.

admin-dl
01-19-2013, 11:35 AM
با درود با نرم افزار ping tester چطور باید برای cccam تست بگیرم و چطور میتونم بدونم که سرعت من بدرد cccam میخوره یا نه ممنون

ADMIN
01-19-2013, 12:50 PM
با درود خدمت ادمین و دوستان.ادمین جان علت تاخیر بین فشار دادن دکمه ضبط و ضبط کردن چیه و آیا امکان کم کردن این تاخیر هست یا نه؟سپاسگزارم.

درود بر شما

سرعت و ظرفیت فلش مموری بسیار تاثیرگذار است در سریع لود شدن رکورد.
در حال حاضر سرعت نرمال است و نیاز به تغییرات ندارد.

admin-dl
01-19-2013, 07:59 PM
با درود با نرم افزار ping tester چطور باید برای cccam تست بگیرم و چطور میتونم بدونم که سرعت من بدرد cccam میخوره یا نه ممنون

رضاشیری
01-22-2013, 06:54 AM
سلام به admin گرامی و عرض ادب وسپاس فراوان آقا اگه امکان داره بفرمایید الان در این تاریخ قیمت رسیور m88 چند هست در بازار تهران خیلی ممنون میشم .

ADMIN
01-22-2013, 08:16 AM
سلام به admin گرامی و عرض ادب وسپاس فراوان آقا اگه امکان داره بفرمایید الان در این تاریخ قیمت رسیور m88 چند هست در بازار تهران خیلی ممنون میشم .

درود بر شما

دوست گرامي متاسفانه بدليل نداشتن نماينده فروش در ايران امکان فروش مستقيم و ارائه ليست قيمت ميسر نيست.

شما مي توانيد محصولات را از بازار تهيه کنيد.

سربلند باشید

reza jon
01-22-2013, 06:09 PM
با درود با نرم افزار ping tester چطور باید برای cccam تست بگیرم و چطور میتونم بدونم که سرعت من بدرد cccam میخوره یا نه ممنون......اگه کسی میدونه بگه ما چطور میتونیم بفهمیم سرعت اینترنتمون مناسب سیسیکم هست یا نه

omidvar
01-22-2013, 07:34 PM
اگر ممکن است در برنامه اتی در اینفوبار پکیجی که کانال مربوط به ان میشود مثلا canalsat یا polsat یا..................... نشان داده شود.با تشکر

tiago
01-22-2013, 07:55 PM
با درود با نرم افزار ping tester چطور باید برای cccam تست بگیرم و چطور میتونم بدونم که سرعت من بدرد cccam میخوره یا نه ممنون......اگه کسی میدونه بگه ما چطور میتونیم بفهمیم سرعت اینترنتمون مناسب سیسیکم هست یا نه
با سلام
دوست عزیزشما باید ip سرورها رو در برنامه کپی پیست کنی پینگ اینترنت شما باید زیر 300 باشد و برای کانال های اسکای و پریما باید زیر 200 باشد تا فریز نداشته باشین البته به اکانت هم ربط داره که تا چه اندازه از کارت های لوکال استفاده کند

ADMIN
01-22-2013, 08:21 PM
اگر ممکن است در برنامه اتی در اینفوبار پکیجی که کانال مربوط به ان میشود مثلا canalsat یا polsat یا..................... نشان داده شود.با تشکر

در حال حاضر این قابلیت وجود دارد.پس از اینکه منو لیست کانال را فراخوانی کردید دکمه قرمز ریموت Group را بفشارید و پس از انتخاب گزینه Provider می توانید پرووایدر پکیج را مشاهده کنید.

omidvar
01-23-2013, 09:50 AM
در حال حاضر این قابلیت وجود دارد.پس از اینکه منو لیست کانال را فراخوانی کردید دکمه قرمز ریموت Group را بفشارید و پس از انتخاب گزینه Provider می توانید پرووایدر پکیج را مشاهده کنید.

بله از این موضوع اطلاع دارم ولی اگر در اینفوبار نمایش داده شود عالی میشود.با تشکر

ADMIN
01-23-2013, 04:22 PM
بله از این موضوع اطلاع دارم ولی اگر در اینفوبار نمایش داده شود عالی میشود.با تشکر

متاسفانه جای خالی برای نمایش provider در اینفوبار وجود ندارد.

tiago
01-24-2013, 10:05 AM
بازگشت شبکه جم به روی هاتبرد در فرکانس قبلی 11137 27500

tiago
01-24-2013, 10:24 AM
ادمین عزیز نظرتونو راجب این خبر بگین که اگر امکان پذیر باشه تحولی در دنیای شرینگ میشه؟؟
آیا به واقعیت می پیوندد ؟

خبرگزاری امروز : دوستان این خبر را یکی از اگاهان به شرینگ که در مصر زندگی میکند به بنده داده و از دوستان قدیمی بنده هست که قبلا تو یکی از سایتهای ایرانی هم فعالیت میکرد و اخبار ایشان هم همیشه موثق بوده و بعد ها انجام پذیر
در هک و شیر شوتایم روش جدیدی پیدا شده به نام pro cam و فقط در دستگاههای نسل چهارم که این خاصیت درآن باشد کار خواهد کرد .
procam توانایی باز کردن تمامی پکیج ها با با ساختار silicon security و ساختار دو زوجی مثل ابوظبی و …. را با فن اوری k4,k8 دارد.
با استفاده از pro cam که نسل جدید شرینگ میباشد تمام پکیج های ابوظبی و شوتایم و ام بی سی اچدی و الجزیره که احتمالا به این سیسیتم خواهد رفت باز خواهند شد.
و ما به یک انقلاب کامل با دستگاه هایی که عملا نسل چهارم
گیرنده به حساب می ایند رسیدیم که اولین بار از کره تحت نام کوتاه زیر منتشر شد
abs hd
amazing box super hd
این فن اوری در حال حاضر در کشورهای ایران و هند در حال بررسی و امتحان هست
و در اینده بسیار نزدیک در کشورهای خاور میانه و کشورهای عربی خلیج فارس
تست خواهد شد.
این فن اوری در ابتدا با قیمت خیلی بالا خواهد بود.
مشکل این فن اوری که در ابتدای اون هستیم فقط در بعضی کانالهای sd بوده ولی در کانالهای اچدی هیچ مشکلی ندارند.
این هم بخشی از متن این دوست هکر
وهو حالیا تحت التجربة موجود فی الهند وایران
على ما ذکر- فی انتظارة قریبا فی الشرق الاوسط مع
اسعار مرتفعة مبدئیا

ADMIN
01-24-2013, 11:09 AM
ادمین عزیز نظرتونو راجب این خبر بگین که اگر امکان پذیر باشه تحولی در دنیای شرینگ میشه؟؟
آیا به واقعیت می پیوندد ؟

خبرگزاری امروز : دوستان این خبر را یکی از اگاهان به شرینگ که در مصر زندگی میکند به بنده داده و از دوستان قدیمی بنده هست که قبلا تو یکی از سایتهای ایرانی هم فعالیت میکرد و اخبار ایشان هم همیشه موثق بوده و بعد ها انجام پذیر
در هک و شیر شوتایم روش جدیدی پیدا شده به نام pro cam و فقط در دستگاههای نسل چهارم که این خاصیت درآن باشد کار خواهد کرد .
procam توانایی باز کردن تمامی پکیج ها با با ساختار silicon security و ساختار دو زوجی مثل ابوظبی و …. را با فن اوری k4,k8 دارد.
با استفاده از pro cam که نسل جدید شرینگ میباشد تمام پکیج های ابوظبی و شوتایم و ام بی سی اچدی و الجزیره که احتمالا به این سیسیتم خواهد رفت باز خواهند شد.
و ما به یک انقلاب کامل با دستگاه هایی که عملا نسل چهارم
گیرنده به حساب می ایند رسیدیم که اولین بار از کره تحت نام کوتاه زیر منتشر شد
abs hd
amazing box super hd
این فن اوری در حال حاضر در کشورهای ایران و هند در حال بررسی و امتحان هست
و در اینده بسیار نزدیک در کشورهای خاور میانه و کشورهای عربی خلیج فارس
تست خواهد شد.
این فن اوری در ابتدا با قیمت خیلی بالا خواهد بود.
مشکل این فن اوری که در ابتدای اون هستیم فقط در بعضی کانالهای sd بوده ولی در کانالهای اچدی هیچ مشکلی ندارند.
این هم بخشی از متن این دوست هکر
وهو حالیا تحت التجربة موجود فی الهند وایران
على ما ذکر- فی انتظارة قریبا فی الشرق الاوسط مع
اسعار مرتفعة مبدئیا

درود بر شما

بله دوست عزیز ما از این موضوع اطلاع داریم و در حال بررسی بیشتر آن می باشیم.مطمئنا اگر امکان ایجاد آن باشد قطعا به پروتوکول های شیرینگ دریم لند اضافه خواهد شد.
ضمن اینکه ما پروتوکول های جدید دیگری را نیز اضافه کرده ایم و بزودی در نرم افزار جدید منتشر خواهیم کرد.

hamedsaba
01-24-2013, 11:14 AM
با سلام ادمین .
نرم افزار جدید کی منشتر خواهد شد ؟ با تشکر

admin-dl
01-24-2013, 11:30 AM
بازگشت شبکه جم به روی هاتبرد در فرکانس قبلی 11137 27500

با درود فراوان در ماهواره یاه ست هم برگشت با فرکانس قبلی 11881 27500 و امیدوارم که شبکه های hd هم به زودی برکردن به روی یاهست

admin-dl
01-24-2013, 11:34 AM
با درود فراوان از ادمین
یک مشکل بد دارم روی رسیورم

وقتی رسیور رو که خاموش میکنم بعد از روشن کردن بعضی مواقع تصویر نمیاد با ید کانالها رو با لا و پایین کنم تا تصویر بده اگه ممکنه این مشکل رو بررسی کنید من رزولیشنم رو روی by video format گذاشتم این تنها مشکل من هست روی این رسیور

موفق باشید

ADMIN
01-24-2013, 12:15 PM
با درود فراوان از ادمین
یک مشکل بد دارم روی رسیورم

وقتی رسیور رو که خاموش میکنم بعد از روشن کردن بعضی مواقع تصویر نمیاد با ید کانالها رو با لا و پایین کنم تا تصویر بده اگه ممکنه این مشکل رو بررسی کنید من رزولیشنم رو روی by video format گذاشتم این تنها مشکل من هست روی این رسیور

موفق باشید

درود بر شما

این مسئله بخاطر تغییر فرمت از hd به sd و بالعکس است.و در بعضی از مواقع امکان دارد ایجاد شود.معمولا اگر رسیور را بر روی یکی از کانال های hd خاموش کنید این مشکل را نخواهید داشت.

ADMIN
01-24-2013, 12:16 PM
با سلام ادمین .
نرم افزار جدید کی منشتر خواهد شد ؟ با تشکر

درود بر شما

امروز منتشر می شود.

admin-dl
01-24-2013, 12:30 PM
درود بر شما

این مسئله بخاطر تغییر فرمت از hd به sd و بالعکس است.و در بعضی از مواقع امکان دارد ایجاد شود.معمولا اگر رسیور را بر روی یکی از کانال های hd خاموش کنید این مشکل را نخواهید داشت.
اگه امکان داره در نرم افزار بعدی این مشکل رفع بشه تا در موقعی که رسیور روی کانالهای sd بود خواستیم خاموش کنیم دیگه این مشکل پیش نیاد
با درود فراوان

tiago
01-24-2013, 03:27 PM
با تشکر از ادمین عزیز بابت نرم افزار جدید

ADMIN
01-24-2013, 10:28 PM
با تشکر از ادمین عزیز بابت نرم افزار جدید

من هم بخاطر تمامی حمایتها و مهربانی های شما عزیزان سپاسگذارم.

سربلند باشید

babafa
01-24-2013, 11:21 PM
سلام . کسی میدونه چرا اکانتهای مجانی دستگاه فعال نمیشه ؟ همیشه موقع ارتباط fail میده

ADMIN
01-25-2013, 07:24 AM
سلام . کسی میدونه چرا اکانتهای مجانی دستگاه فعال نمیشه ؟ همیشه موقع ارتباط fail میده

درود بر شما

خیلی وقت است که این اکانتها غیر فعال است.این اکانتها فقط برای تست پروتوکولهای avatar و nasscam وجود داشت .

omidvar
01-25-2013, 09:47 AM
متاسفانه جای خالی برای نمایش provider در اینفوبار وجود ندارد.

به نظرم میشه مثل فرکانس که زیر نام ماهواره است نام پرووایدر هم زیر نام کانال قرار بگیرد لطفا بر رسی کنید.با تشکر مجدد

hamedsaba
01-25-2013, 01:03 PM
با سلام ادمین .
از بابت نرم افزار جدید تشکر میکنم به نظر میرسه 95 درصد موارد مختلف در رسیور حل و عالی شده فقط موارد مهم زیر را یاددآوری میکنم که هنوز این مسایل پابرجاست :
1 - گیر کردن روی کانال ها و ظرفیت محدود در اجرای epg در اینفوبار برای همه کانال ها .
2- نظر دوست خوبمون در ایجاد پروایدر در اینفوبار هم گزینه خوبی هست .
3- قابلیت اتورول کردن نام کانال در اینفوبار هم یا افزایش کاراکتر هم گزینه خوبی است .
در اخر بابت زحمات حضرت عالی بسیار سپاسگزارم ضمنا اگر خواستیم NDS Delay time را تغییر بدهیم چرا با تغییر این گزینه رسیور همش دچار هنگ و بوت می شود این مورد را حل کنید .
با تشکر

ADMIN
01-25-2013, 01:59 PM
با سلام ادمین .
از بابت نرم افزار جدید تشکر میکنم به نظر میرسه 95 درصد موارد مختلف در رسیور حل و عالی شده فقط موارد مهم زیر را یاددآوری میکنم که هنوز این مسایل پابرجاست :
1 - گیر کردن روی کانال ها و ظرفیت محدود در اجرای epg در اینفوبار برای همه کانال ها .
2- نظر دوست خوبمون در ایجاد پروایدر در اینفوبار هم گزینه خوبی هست .
3- قابلیت اتورول کردن نام کانال در اینفوبار هم یا افزایش کاراکتر هم گزینه خوبی است .
در اخر بابت زحمات حضرت عالی بسیار سپاسگزارم ضمنا اگر خواستیم NDS Delay time را تغییر بدهیم چرا با تغییر این گزینه رسیور همش دچار هنگ و بوت می شود این مورد را حل کنید .
با تشکر

درود بر شما
باتشکر

تمامی موارد بررسی می شود.فقط در گزینه NDS Delay time چنین مشکلی دیده نشد.از فلش مموری باسرعت برای استفاده از این گزینه استفاده کنید.
ضمن اینکه اگر از اکانت خوب و با کیفیت استفاده کنید نیاز به استفاده از این گزینه را ندارید.در حال حاضر cccam بسیار خوب فیکس شده است.

soheil_s
01-26-2013, 08:30 AM
سلام ادمین جان یه پیشنها :
اگه میشه امکان نمایش شماره کانال و اسم کانال را بطور جداگانه در پنل جلو رسیور فراهم کنید .

ADMIN
01-26-2013, 09:33 AM
سلام ادمین جان یه پیشنها :
اگه میشه امکان نمایش شماره کانال و اسم کانال را بطور جداگانه در پنل جلو رسیور فراهم کنید .

درود بر شما

در حال حاضر امکان نمایش نام کانال با شماره و بدون شماره وجود دارد.

ali74
01-26-2013, 07:59 PM
با سلام
ضمن تشکر از اضافه کردن Recent Play List بکمک دکمه زرد رنگ؛ مشکلی که هست اینه که به شبکه های Fav بر نمی گرده و به لیست کلی شبکه ها میره. در نتیجه یک عیب برای دستگاه به شمار می آید. لطفا بررسی و در صورت امکان در نرم افزار جدید اصلاح نمایید.

ADMIN
01-27-2013, 09:13 AM
با سلام
ضمن تشکر از اضافه کردن Recent Play List بکمک دکمه زرد رنگ؛ مشکلی که هست اینه که به شبکه های Fav بر نمی گرده و به لیست کلی شبکه ها میره. در نتیجه یک عیب برای دستگاه به شمار می آید. لطفا بررسی و در صورت امکان در نرم افزار جدید اصلاح نمایید.

درود بر شما

این قابلیت برای لیست اصلی شبکه ها طراحی شده و برای حالت fav نیاز به بررسی خیلی بیشتر و دقیقتری دارد.

sina 91
01-27-2013, 11:34 AM
با سلام خدمت ادمين عزيز
ضم تشكر باستحضار ميرساند در قسمت ويرايش كانال ها ، تصوير از كادر خارج شده است.لطفا" اصلاح آنرا مد نظر داشته باشيد.
مضافا" در صورت امكان تهيه عكس از تصوير را نيز در برنامه هاي آتي اعمال نماييد.
با تشكر

omidvar
01-27-2013, 07:24 PM
ساعت رسیور در بعضی از ماهواره ها مثل بدر روی کانالهای جمهوری اسلامی و یاهست و.......... تغییر میکند و تا چند ساعت عقب یا جلو میرود.لطفا بر رسی کنید.با تشکر

ADMIN
01-27-2013, 07:49 PM
ساعت رسیور در بعضی از ماهواره ها مثل بدر روی کانالهای جمهوری اسلامی و یاهست و.......... تغییر میکند و تا چند ساعت عقب یا جلو میرود.لطفا بر رسی کنید.با تشکر

ساعت را بر روی gmt on و +3.30 قرار دهید.

ADMIN
01-27-2013, 07:51 PM
با سلام خدمت ادمين عزيز
ضم تشكر باستحضار ميرساند در قسمت ويرايش كانال ها ، تصوير از كادر خارج شده است.لطفا" اصلاح آنرا مد نظر داشته باشيد.
مضافا" در صورت امكان تهيه عكس از تصوير را نيز در برنامه هاي آتي اعمال نماييد.
با تشكر

درود بر شما

یک مقدار خارج شدن تصویر از کادر به tv بستگی دارد.
فعلا اضافه شدن قابلیت تهیه عکس از تصاویر میسر نیست.

soheil_s
01-28-2013, 07:45 AM
سلام ادمین جان 2 تا مشکل که هنوز حل نشده :
1 - هنگ بعضی از کانال ها خیلی بیشتر شده .
2 - اگر ساعت را در حالت دستی تنظیم کنیم بعد از گذشت 1 ساعت 3/4 دقیقه جلو میره
اگر بصورت GMT /On تنظیم کنیم با تعویض کانال ساعت تغییر میکند .

omidvar
01-28-2013, 08:29 AM
ساعت را بر روی gmt on و +3.30 قرار دهید.[/QUOTE]

ساعت به وقت gmt و+3.30 است در هاتبرد و بیشتر ماهواره ها تنظیم است شما در ماهواره بدر روی کانالهای ایران یا روی یاهست تست کنید متوجه منظور من میشوید.با تشکر

tiago
01-28-2013, 04:05 PM
با سلام
ادمین عزیز آیا تا یکی دو ماهه آینده پکیج هایی مثل دی اسمارت - ابوظبی و شو تایم که قابل شیر نیستند توسط gs cam شیر میشوند ؟
با تشکر

ADMIN
01-28-2013, 08:27 PM
با سلام
ادمین عزیز آیا تا یکی دو ماهه آینده پکیج هایی مثل دی اسمارت - ابوظبی و شو تایم که قابل شیر نیستند توسط gs cam شیر میشوند ؟
با تشکر

درود بر شما

بله دوست عزیز احتمالا تا 2 یا 3 ماه آینده پکیجهایی مانند OSN,D-smart و ... توسط پروتوکول قدرتمند gscam شیر خواهد شد.
البته در مقوله کارت شیرینگ هیچ چیزی قطعی نیست.این پروتوکول واقعا از ثبات و کیفیت فوق العاده ای سود می برد و ما آنرا در محصولاتمان بسیار عالی فیکس کرده ایم.
همچنین پکیجهای freesat,maxtv,tntop,totaltv,telesat,tv numeric بزودی بر روی gscam اضافه خواهد شد.

lovex
01-29-2013, 07:52 PM
با سلام به ادمین عزیز و دوستانشبکه روی ترکست فاقد تصویر هست و صدا روی چند ثانیه پخش میشود و بعد قطع؟ مشکل چیست. کانال رو پاک و دوباره سرچ کردم فرقی نکرده.روی سیستم دیگر تست کردم تصویر و صدا هست.

omidvar
01-29-2013, 07:59 PM
دوست عزیز لطفا در برنامه اتی قفل رسیور وقفل اختیاری ماهواره وهمچنین نشان دهنده ضبط بر روی صفحه تلویزیون به صورت دایره قرمز کوچک لحاظ شود.با تشکر مجدد

Nemo1834
01-29-2013, 10:52 PM
سلام ، بعد از ارتقا به 1.5.22 و پیدا کردن مشخصات دقیق جغرافیایی از روی گوگل ،در حد کوچه ، با هاتبرد مشکل دارم ،

کانال جم رو روی 11137 با کیفیت 56 درصد دارم ولی بقیه کانالهای هاتبرد کاملن سیگنال قطع هست ، یورو نیوز ، فرانس24 ، arte ، bbcp, mezzo , bbc world ، وقتی از تنظیمات usals جهت رو دستی تنظیم میکنم مثلن روی یورونیوز ، سیگنال رو تا کیفیت 70 درصد پیدا میکنه بعد از ذخیره کردن و خارح شدن از منو تصویر برای 3 ثانیه هست و بعدش فریز میشه و No signal !!

مشکل از کجا میتونه باشه ؟

soheil_s
01-30-2013, 06:22 AM
سلام ادمین جان :

1 - لطفا در سایر قسمت های منو مثل Internet و Service امکان گذاشتن قفل فراهم کنید .
2 - در لیست کانال ها وقتی گزینه HD میزنیم کانال های HD کل ماهواره ها رو نشون میده .
لطفا کاری کنید که فقط کانال های HD همان ماهواره را نشون بده .
3 - سرعت در ویرایش کانال ها بسیار پایین است .
4 - در بعضی کانال ها مثل Npremium بعد از مدت کوتاهی EPG از کار می افتد .

ADMIN
01-30-2013, 10:36 AM
با سلام به ادمین عزیز و دوستانشبکه روی ترکست فاقد تصویر هست و صدا روی چند ثانیه پخش میشود و بعد قطع؟ مشکل چیست. کانال رو پاک و دوباره سرچ کردم فرقی نکرده.روی سیستم دیگر تست کردم تصویر و صدا هست.

درود بر شما

احتمالا مشکل از خود شبکه است ولی چک خواهد شد.

ADMIN
01-30-2013, 10:40 AM
سلام ، بعد از ارتقا به 1.5.22 و پیدا کردن مشخصات دقیق جغرافیایی از روی گوگل ،در حد کوچه ، با هاتبرد مشکل دارم ،

کانال جم رو روی 11137 با کیفیت 56 درصد دارم ولی بقیه کانالهای هاتبرد کاملن سیگنال قطع هست ، یورو نیوز ، فرانس24 ، arte ، bbcp, mezzo , bbc world ، وقتی از تنظیمات usals جهت رو دستی تنظیم میکنم مثلن روی یورونیوز ، سیگنال رو تا کیفیت 70 درصد پیدا میکنه بعد از ذخیره کردن و خارح شدن از منو تصویر برای 3 ثانیه هست و بعدش فریز میشه و No signal !!

مشکل از کجا میتونه باشه ؟

درود بر شما

در روش usals نقطه مرجع دیش یا رفرنس باید خیلی خوب تنظیم شود تا بتوانید تمامی فرکانس ها را در تمامی جهتها بخوبی دریافت کنید.همچنین دیش باید خیلی خوب و دقیق روی مکان نصب تراز شده باشد.

ADMIN
01-30-2013, 10:43 AM
سلام ادمین جان :

1 - لطفا در سایر قسمت های منو مثل Internet و Service امکان گذاشتن قفل فراهم کنید .
2 - در لیست کانال ها وقتی گزینه HD میزنیم کانال های HD کل ماهواره ها رو نشون میده .
لطفا کاری کنید که فقط کانال های HD همان ماهواره را نشون بده .
3 - سرعت در ویرایش کانال ها بسیار پایین است .
4 - در بعضی کانال ها مثل Npremium بعد از مدت کوتاهی EPG از کار می افتد .

درود بر شما

1- شما می توانید با استفاده از فایل hsdata اکانت را هیدن و قفل گذاری کنید.
2- بررسی می شود.
3- سرعت ویرایش مشکلی ندارد و استاندارد است.
4- مشکل از سرویس شبکه است.

s.n46
01-30-2013, 10:47 AM
با سلام خدمت گروه مدیریتی ادمین چون دیدم بصورت انلاین هستید خواستم سلام وخسته نباشی گفته باشم بخاطر پشتیبانی خوبتان همیشم موفق وموید باشید ضمنا سوالی داشتم که چرا گزینه hidden را نمیتوان تعبیه یا ایجاد نمود باتشکر

hamedsaba
01-30-2013, 11:55 AM
با سلام ادمین .
ظرفیت هر fav چند کانال هست ؟ با تشکر

ADMIN
01-30-2013, 04:34 PM
با سلام خدمت گروه مدیریتی ادمین چون دیدم بصورت انلاین هستید خواستم سلام وخسته نباشی گفته باشم بخاطر پشتیبانی خوبتان همیشم موفق وموید باشید ضمنا سوالی داشتم که چرا گزینه hidden را نمیتوان تعبیه یا ایجاد نمود باتشکر

درود و تشکر از لطف و محبت شما

این قابلیت توسط cpu پشتیبانی نمی شود.

ADMIN
01-30-2013, 04:36 PM
با سلام ادمین .
ظرفیت هر fav چند کانال هست ؟ با تشکر

درود بر شما

تقریبا در حدود 200 شبکه بدون احتساب کانال های لیست اصلی

lovex
01-30-2013, 08:18 PM
درود بر شما

احتمالا مشکل از خود شبکه است ولی چک خواهد شد.

منظورم افغان شبکه هست.
با تشکر

goravan
01-30-2013, 08:19 PM
با سلام خدمت دوستان روش باز کردن شبکه 3 در رسیور m88 full hd pvr hdmiچگونه می باشد؟

ADMIN
01-30-2013, 09:13 PM
با سلام خدمت دوستان روش باز کردن شبکه 3 در رسیور m88 full hd pvr hdmiچگونه می باشد؟

درود بر شما

ابتدا نرم افزار جدید را در وضعیت AllSW+bootloader نصب و بعد از آپگرید رسیور باید فایل mcaskey جدید را به رسیور منتقل کنید.

Dreamland_mcaskey_30.12.2012.rar

(http://forum1.dreamlandint.com/attachment.php?attachmentid=563&d=1356888433) بخش مطالب آموزشی (http://forum1.dreamlandint.com/forumdisplay.php?32-%D8%A8%D8%AE%D8%B4-%D9%85%D8%B7%D8%A7%D9%84%D8%A8-%D8%A2%D9%85%D9%88%D8%B2%D8%B4%DB%8C)

(http://forum1.dreamlandint.com/attachment.php?attachmentid=563&d=1356888433)

Nemo1834
01-31-2013, 08:50 PM
درود بر شما

در روش usals نقطه مرجع دیش یا رفرنس باید خیلی خوب تنظیم شود تا بتوانید تمامی فرکانس ها را در تمامی جهتها بخوبی دریافت کنید.همچنین دیش باید خیلی خوب و دقیق روی مکان نصب تراز شده باشد.

ممنون آموزشی چیزی تو این مورد هست ؟

با آموزش میشه دقیق تنظیم کرد یا کاربلد باید باشه ؟

ADMIN
02-01-2013, 10:13 AM
ممنون آموزشی چیزی تو این مورد هست ؟

با آموزش میشه دقیق تنظیم کرد یا کاربلد باید باشه ؟

باید توسط نصاب کاربلد تنظیم شود.

سعید
02-01-2013, 10:35 AM
لطفا در مورد شبکه کردن رسیور و کامپیوتر برای دریافت اینترنت در رسیور توضیحات کاملی را بدهید؟

Nemo1834
02-01-2013, 12:47 PM
باید توسط نصاب کاربلد تنظیم شود.

البته کلن توسط نصاب نصب شده ، الان مشکلی که من دارم با توجه به مختصات من سیگنال رو با کیفیت 70 درصد هم میگیرم ، بعد از ذخیره کردن وقتی رو کانال میره تصویر هم داره ولی 1---3 ثانیه بعد میزنه no signal !!

ADMIN
02-01-2013, 01:13 PM
لطفا در مورد شبکه کردن رسیور و کامپیوتر برای دریافت اینترنت در رسیور توضیحات کاملی را بدهید؟

امکان شبکه کردن رسیور و کامپیوتر میسر نیست.البته اگر منظورتان انتقال اینترنت به رسیور از طریق کامپیوتر است باید از طریق گزینه properties کانکشن اینترنت به گزینه Advanced رفته و در قسمت Internet connection sharing تیک گزینه Allow other network را فعال کنید و ok را بفشارید تا تنظیمات ذخیره شود.سپس از طریق پورت لن کامپیوتر را به رسیور متصل کنید.
شما می توانید مودم را مستقیم به رسیور متصل کنید و از طریق آن رسیور به اینترنت متصل شود.برای استفاده از پروتوکول های شیرینگ اینترنتی و ارتقاء نرم افزار و همچنین دریافت فایلهای صوتی و تصوریر از طریق اینترنت.
مودم adsl را بصورت pppoe باید ستاپ کنید.

ADMIN
02-01-2013, 01:16 PM
البته کلن توسط نصاب نصب شده ، الان مشکلی که من دارم با توجه به مختصات من سیگنال رو با کیفیت 70 درصد هم میگیرم ، بعد از ذخیره کردن وقتی رو کانال میره تصویر هم داره ولی 1---3 ثانیه بعد میزنه no signal !!

در زمانی که از usals استفاده می کنید اصلا نیاز به ذخیره کردن نیست.شما براحتی می توانید تمامی جهتها را رصد کنید.فقط کافی است مختصات جغرافیایی را صحیح وارد کنید و دیش هم بخوبی نصب شده باشد.
باید توسط نصاب ماهر سیستم شما چک شود.

asgharasghari
02-03-2013, 06:40 PM
salam admin vaghti narmafzar jadid version 5 be bad ra nasb mikonam bar roye reciever kalame SERVICE miayad va bayad ba cable serial narmafzare karkhaneh ra nasb konam va nahayat ba version 1.4.85 kar mikonad lotfan befarmaieed eshkal az kojast